Ahojte, mám na vás jednu otázku. Ako sa brániť nadávkam typu "ty si mafián" "ty si iný pán" "ty si boss" a podobným ironickým nadávkam. Vopred díky za rady.
@platini ignore kazda reakcia leen dodava silu tej nadavke..
nadavka je len slovo, ktore sa moze dotknut ale svedci viac o vypovedajucom nez tom koho sa tyka..
ak na nu reagujes, dodava jej to vaznost a zacina sa skuticne hodnoteniw teba..
a plati to aj pre skupiny... vacsinou nebyva blb jeden ale viac pokope
A zvyknú aj také že napr. "minule som bol v bare a videl som ako si sa tam pobil a všetkých si zbil, si iný pán" dajme tomu že mu odpoviem odpoveďou typu "ja viem" a následne odídem a počujem ako sa na mne smejú. Fakt neviem čo z toho majú. Stáva sa mi to v škole.
ja nechapem ludi, co si beru tieto ironicke posmesky strasne osobne, mojich vela kamaratov to tiez nechape a tvaria sa pritom, ako keby som im zjedol veceru a zabil psa. Preboha ludia co nemaju zmysel pre sarkazmus, by mali v idealnom vaznom svete, kriste zijeme iba raz a trochu srandy do zivota... podpichovanie jeden medzi druhym je uplne bezne.
A slova "ty si iny pan" neberiem ako nadavku, neviem ako ty, ale urcite by ma viac "nasralo" keby mi do oci povie : TY SI KOKOT ako ked ta podpichne TY SI PANKO
rob si z z nich ešte väčšiu piču ako oni z teba,ked po každom útoku dostanú rovnaký,alebo ešte väčší náklad,prestane ich to baviť a hlavne vud nad vecou,zbytočne sa tým netráp.
A co sa týka brata ktorý je raz taký veľký ako ja ale má iba 15 rokov a každý deň ma provokuje a nadáva mi, dobre že ma už nebije a rodičia to nijak neriešia, proste povedia vyriešte si to medzi sebou a hotovo. Tam sa ako mam brániť, však by ma prizabil.
@vachtlik omfg 20, ale vyzerám na tých 17 a som veľmi ľahký objekt ľudí ktorý radi provokujú. Odmalička ma každý iba podpichoval, som trocha poznačený. Možno som občas detinsky.
fakuj každého pohladom , ľudia majú tendenciu sa povyšovať . Tak ich ignorujem dakedy to pomôže, inokedy treba zapojiť aj sarkazmus alebo rovno odfakovať naspäť
@redheadsajmon s tým bratom to bude tiež ťažké, pretože má 190cm a vyšportovany je. Však by mi jednu prijebal by som letel dva metre. A btw je to strašný narcis. Neustále sa povyšuje nadomna.
Bratovi streľ facku (ale neprežeň to) a ak ani to nepomôže tak počkaj kým z toho vyrastie, raz ho to určite zamrzí. Čo sa týka toho, že Ťa podpichujú, tak s tým ti veľmi nepomôžem. Niektorý ľudia sú proste taký utiahnutý a na pohľad slabý a iný sú super bossovia. Môžeš zmeniť školu (keď povieš rodičom, že chceš zmeniť školu tak si stoj za svojím), partiu... Skús vyhľadať takých ľudí čo nemajú vo zviku šikanovať. A čo sa týka toho čo ti vravia tak to si nevšímaj, ich to časom prejde.
@platini Len sa chcem spýtať,ty si na výške ? A na výške existuje ešte niekto tak sprostý aby sa druhému vysmieval ?A ak si nahodou ešte na strednej tak by si mal byť už minimálne v poslednom ročníku nie ? Tak to nejak pretrp a potom sa zober a choď preč,aj tak ťa myslím ,že nič nedrží.
Ak nemáš vo výraze niečo také ako -skús si niečo a preklajem ťa- alebo -bože vy ste ubohé deti - či ,taký že ich máš všetkých v pečku,tak máš asi smolu úprimne ..Mali sme spolužiaka na základke,na ktorom bolo dokonalo vidieť aká slabá povaha je a začínali si doňho aj žiaci z nižších ročníkov ,posmešky ablabla ..Pracuj na výraze,ten často krát mení celú situáciu,myslím.
tak ak si aj menší, (slabší), to by až tak nemalo vadit, len musíš vykompenzovat nevýhody a vyrovnat sily
- nos so sebou takú tú "rezačku vysúvaciu, na koberce,
(superostrá, rozreže divženie aj "1tku plech), - párkrát sa nou zažeň, a budú ta už len zdialky obchádzat ;p :ehm:
@Platini na jebnutú ,,otázku,, jebnutá odpoveď -
"minule som bol v bare a videl som ako si sa tam pobil a všetkých si zbil, si iný pán"
by som odpovedala nejakou kravinou typu
"nelichoť mi, ja viem, že sa na mňa rád pozeráš ale ja nie som gay sorry"
Musis s tym najsebavedomejsim najnarcistickejsim pohladom s nadychom toho aka uzasna osobnost si a hrdo vyslovit "ja viem" a najegocentrickejsie jak sa da uskrnut >
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nadavka je len slovo, ktore sa moze dotknut ale svedci viac o vypovedajucom nez tom koho sa tyka..
ak na nu reagujes, dodava jej to vaznost a zacina sa skuticne hodnoteniw teba..
a plati to aj pre skupiny... vacsinou nebyva blb jeden ale viac pokope
A slova "ty si iny pan" neberiem ako nadavku, neviem ako ty, ale urcite by ma viac "nasralo" keby mi do oci povie : TY SI KOKOT ako ked ta podpichne TY SI PANKO
- nos so sebou takú tú "rezačku vysúvaciu, na koberce,
(superostrá, rozreže divženie aj "1tku plech), - párkrát sa nou zažeň, a budú ta už len zdialky obchádzat ;p :ehm:
nuž, inak tažko poradit..
"minule som bol v bare a videl som ako si sa tam pobil a všetkých si zbil, si iný pán"
by som odpovedala nejakou kravinou typu
"nelichoť mi, ja viem, že sa na mňa rád pozeráš ale ja nie som gay sorry"