Ahoj som normálne 17 ročné dievča a mám taký dosť nepríjemný problém.Môj problém spočíva v tom že sa hrozne veľa potím....či je leto či sú mrazy stále mám pod pazuchami také mláčky.Je to dosť nepríjemné hlavne v škole keď musím mať sveter.Bola som sa aj s
ja používam dezodorant každý deň a keď si vyzliekam tričká poobede alebo večer tiež mám nejaké flaky z potu... ale nie až tak ako ty... podla mňa ti na to nepomože iná značka dezdorantu...dávnejšie som niekde v telke počula že s tým mala nejaká žena podobný problém jak ty a podstúpila nejaký lekársky zákrok alebo operáciu proti tomu...asi jej odobrali spod kože tie mazové hovadiny...
aaa ty si potom taakaa pevnejsiaa ked sa takto potis? leeboo hah keby si videla nase ucitelky tie su tez trosku pevnejsiee (tlste suchy stare pandy) aa tie sa tak pota hah vzdy ked nam neco ukaze taak zdvihne ruku lol a tam mala juznej aj seeverenej ameriky hh prosteee big oblak hh nwm ti presnee pomoct aleee ked sa az tak moc potovas mohlo by to byt nejaky problem s potnimy zlazami..
Mam taky dojem, ze som pocula o nejakych injekciach, ktore ti pichnu, aby sa to zmiernilo, ale potom to vraj moze sposobit to, ze namiesto pod pazuchami sa budes prudko potit na dlaniach...
@ayreen ked sa poti, nemusi ist na endo...v case puberty to je normalne, pytala som sa na to obvodnej aj endokrinologicky. Pri dospievani sa menia pomery hladin hormonov v tele, preto sa potis. Pouzivaj Driclor, stoji to par eur, za dva tyzdne sa nepotis
Ešte existujú aj tabletky na to neviem presne ako sa volajú,majú ich v lekárni. Meniť značku dezodorantu sa ti určite neoplatí lebo všetky sú v podstate rovnaké. Skús radšej niečo z tej lekárne.
ja mam podobný problám, ale s rukami a nohami, ale ti emi az tak nevadia ..ale ruky su fakt brutal...ale ja to mam skor od latky...msuim mat 100% bavlnu..tak skus aj ty nosit iba urcity druch latky, kt. ti vyhovuje..ale v rozmedzi akom to opisujes..tak tam bude nejaky ten problem..mozno aj nejake hormonalne zmeny...
Chcela som napísať to isté ako @merryy dezodoranty ani antiperspiranty nepomôžu. Tie sú väčšinou len parfumované takže ti to ešte naviac znemožní používať voňavky
Dá sa to odstrániť aj pomocou tých injekcii, ktoré ti úplne zastavia potné žľazy tuším na 3
roky. Lenže to stojí "zopár" tisíc korún.
Voľne v lekárni sa dá kúpiť Excipio Deoforte, alebo už spomínaný Driclor. Osobne si myslím, že z tých dvoch kúp jednoznačne driclor. Stojí okolo 250sk a vydrží cca 3-4 mesiace. Chvíľu trvá kým zaúčinkuje a radila by som ti prečítať si návod.
pevnejšia?? tak vyzrety nazor.ja som chudáá a teda potim sa tiež.a teraz v zime sa mi občas stane, že šetci mrznúú a zo mňa teče studený pot. Neviem z čoho to vzniká, že vraj sú na to injekcie ktoré účinkujú tak rok,ale veď nie je to také zlé.skrátka práčka perie častejšie.a v lete mi to prestáva
myslím, že každý človek sa potí ale u teba to je asi vážnejšie, keď si nútená sa sprchovať 3krát do dňa. bývalá spolužiačka si na to kúpila akýsi púder v lekárni a ten jej pomáhal. pokiaľ ho nemala, tak si lepila pod pazuchy vreckovky
aj ja som 15-rocne dievca a tiez sa nadmerne potim v skole ked je leto, jar,ci je zima ci jeseň stale dookola uz som vyskusala vsetko mozne ale uz nw, co mam robit mam DEBKUUU!!! a ten Dicolor alebo ja sa to vola fakt pomoze? mama bola v lekarni a dali jej take lieky proti stresu a vobec nepomeha vecsinou sa potim ked som v skole s kamopsmi ale ked som doma v klude sa skoro vobec nepotim ako je to moze??
povedzte rodičom, aby vám kúpili elektrický antiperspirant, nech čeknú toto » www.electroantiperspirant.sk/iontoforeza-a-n... Mne to na nadmerné pomohlo a to som potil tak, že som za sebou zanechával pomaly mokré šlapance, ako som chodil
kašlite na deodoranty a antiperspirtant ... treba si zlepšiť kondíciu alebo uživať nejaké prípravky na lepší metabolizmus a detoxikáciu pečene » akoapreco.com/ako-zabranit-na...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Pevnejšia?No meriam 170 a vážim ccc 62kg....Podľa mňa akurát....
Dá sa to odstrániť aj pomocou tých injekcii, ktoré ti úplne zastavia potné žľazy tuším na 3
roky. Lenže to stojí "zopár" tisíc korún.
Voľne v lekárni sa dá kúpiť Excipio Deoforte, alebo už spomínaný Driclor. Osobne si myslím, že z tých dvoch kúp jednoznačne driclor. Stojí okolo 250sk a vydrží cca 3-4 mesiace. Chvíľu trvá kým zaúčinkuje a radila by som ti prečítať si návod.
Dík zajtra si ho hneď pôjdem zaobstarať
@2
No dúfam že hej
@1 1
no popýtam sa v lekárni
@1 6
Holím sa pravidelne