@1 sa spametaj je to originalna tema... Myslis zee vsetko sa toci len on o masturbacii a veciach tomu podobnych? mylis sa! Alebo si mozno myslis ze teba sa taketo temy netykaju ze?
A teraz dopoved na tvoju otazku. Co si ja o tom myslim? Ze su... ano existuju a viem to s urcitostou. Vela ludi ma skusenosti s duchmi. Ja patrim medzi ne. takze v duchov verím. Neviem ci je to dobre alebo zle ale existuju.
A mimozemstania? ufoni alebo ako ich to vsetci nazyvaju. Aj o nich je vela dokazov. takzee moja nazor nato poznas. Ano existuju aj tito aj tito.
mnoo..jha verim v posmrtny zivot..a velmi silno he... takze verim v podstate na tych duchov ako ste to tu spominaly..pretoze sa mi uz par krat takychto vseliakych zaujimavych veci stalo.a este co som aj kukala o tom dokumentarne fuilny..a tak..a tak isto verim na upirov.. hehe..the end
veď to máš jasné že existujú, a majú aj svoju webovú stránku - vesmírni lidé či ako si to hovoria hej a ešte ja som taká nadprirodzená bytosť (ale inak som skromná
Uz iba cakam kym tu nejaky pure racionalny clovek povie ze to neexistuje lebo je to logicky nevysvetlitelne dla mojho nazoru je nelogicke a zaslepene prave tvrdit, ze nic inteligentnejsie, vyssie a vymykajuce sa nasim zakonom neexistuje - mysliet si totiz, ze sme najvyssie, je naozaj navine a zaslepene, a pre to pre mna iracionalne
radšej bližšie vysvetli aké máš skúsenosti. Je to možné, že existujú, nemám s tým skúsenosti. Avšak zamyslite sa aj reálne. V domoch, kde mallo strašiť sa to nepotvrdilo, že by tam naozaj strašilo. Podľa mňa skôr pôjde o ľudskú psychiku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A teraz dopoved na tvoju otazku. Co si ja o tom myslim? Ze su... ano existuju a viem to s urcitostou. Vela ludi ma skusenosti s duchmi. Ja patrim medzi ne. takze v duchov verím. Neviem ci je to dobre alebo zle ale existuju.
A mimozemstania? ufoni alebo ako ich to vsetci nazyvaju. Aj o nich je vela dokazov. takzee moja nazor nato poznas. Ano existuju aj tito aj tito.
Inak akéže to máš skúsenosti s duchmi?
@0 Čo je akože nadprirodzené na (prípadných) mimozemšťanoch?
Sa ťa treba pýtať na všetko? tsss ...
No aký, aký?
radšej bližšie vysvetli aké máš skúsenosti. Je to možné, že existujú, nemám s tým skúsenosti. Avšak zamyslite sa aj reálne. V domoch, kde mallo strašiť sa to nepotvrdilo, že by tam naozaj strašilo. Podľa mňa skôr pôjde o ľudskú psychiku...