Nedávno sa mi stalo, ze som prisla so sestrou a otcom na chatu, normálne sme odomkli, pootvarali okenice a zrazu spadla policka na druhej strane izby.
my sme boli od nej asi 5 metrov, takze sme ju nemohli zhodit. Ked ju oco daval naspat, nebola poskodena
@palechore možno ak bola polica zle nasadená na klincoch zapracovala gravitácia a polica mala letecký deň. Snažím sa to vysvetliť racionálne aj keď sama verím na nadprirodzená javy Možno nezapracovala gravitácia, ale starý kamoš poltergeist
podľa mňa vaša chata stojí na starom indiánskom pohrebisku a duch ich náčelníka sa strašne nehorázne hnevá a tak zhadzuje poličky aby pomstil posledné miesto odpočinku jeho fellow padlých bojovníkov.
už to tak raz bude.
volajte Vatikán.
@spiralfaust nám zrkadlo v kúpeľni-mám z toho jazvu na ruke- a doteraz netuším prečo a potom -asi 30 sek. potom zrkadle- umývadlo jedno ma porezalo na ruke a druhé mi padlo na nohu. Duchovia sa mi mstia
@palechore
hm, niekto vás chce trochu vystrašiť, nevie ocko náhodou prečo???
len tak pre zaujímavosť, u nás v dome sa udialo napr toto
spadla garníža nad oknom - sama od seba sa vysunula zo skob v stene na ktorých držala..
zrkadlo 90x 150cm, ktoré bolo nad zemou 20cm, tak isto sa vysunulo zo skob a padlo na podlahu, nerozbilo sa zostalo stáť...
dvere na ktorých bolo male zrkadlo sa same od seba vysunuli z pántou a tresli na zem, zrkadlo sa samozrejme rozbilo...
vrchol všetkých udalosti bolo, že som ležal na gauči tak okolo 24,00 a díval som sa na nejaký zábavný program v tv a tu zrazu zreteľne stredom obyváku z prava do ľava prešla tmava postava a stratila sa v stene... ak ma vtedy neporazilo, tak už asi ťažko, bol som doma sám!!!...
takže aj u vás na chate to nebude len tak z ničo nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
už to tak raz bude.
volajte Vatikán.
hm, niekto vás chce trochu vystrašiť, nevie ocko náhodou prečo???
len tak pre zaujímavosť, u nás v dome sa udialo napr toto
spadla garníža nad oknom - sama od seba sa vysunula zo skob v stene na ktorých držala..
zrkadlo 90x 150cm, ktoré bolo nad zemou 20cm, tak isto sa vysunulo zo skob a padlo na podlahu, nerozbilo sa zostalo stáť...
dvere na ktorých bolo male zrkadlo sa same od seba vysunuli z pántou a tresli na zem, zrkadlo sa samozrejme rozbilo...
vrchol všetkých udalosti bolo, že som ležal na gauči tak okolo 24,00 a díval som sa na nejaký zábavný program v tv a tu zrazu zreteľne stredom obyváku z prava do ľava prešla tmava postava a stratila sa v stene... ak ma vtedy neporazilo, tak už asi ťažko, bol som doma sám!!!...
takže aj u vás na chate to nebude len tak z ničo nič