Čaute, toto je dosť osobné,čize ľudia ak nemáte povedat nič, čo by mi pomohlo nerobte si tu námahu. Už dlhsiu dobu (3mesiace) som stale nadržaná a stale myslím iba na ...Mám pohyb aj hobby aj všetko,som dosť "busy" a dosť mi to prekáža v sústredí sa a tak
Neboj sa napísať, že myslíš iba na sex, nie sme tu deti zo škôlky. Máš 21, ak neklameš, je to normálne, že chceš, hlavne ak si ešte nemala alebo teda dlhšie si už nemala sex. Stále si môžeš nájsť nejakého chlapca alebo uspokojovať svoje potreby aj sama, kým žiadny nie je. Aj keď to nie je to isté, ale proste rob to častejšie a bude, nie je sa za čo hanbiť.
podla mna je to problem dnesnych maldych ludi namiesto sexu vysedavaju za FB a potom sa zeny stazuju ze su neukojene. A potom sa ludia cuduju preco tolko mladych zien zacne vyhladavat jednorazovy sex.
Džízs... Keď má chlap tento problém tak je to len príroda a potlapkávajú sa po plieckach aký sú chudáčikovia... @Zeneva77 pozri je to normálne v tvojom veku, aj pre ženy ktoré majú pravidelný sex a partnerov. Môžeš to riešiť jednorázovým sexom, ale radšej nie u zúfalcov z pokecu, ono potom dosť tých zúfalcov sa ti potom skúsi zavesiť na krku, radšej niekoho koho poznáš a je ti priťažlivý. V prvom rade budeš trochu ukojena, v druhom rade máš śancu že ti pravidelný sex po čase ukáže, že zas také terno to nie je. Tiež môžeš mať úchylku nejakú, ktorú si nenaplňuješ. Neviem v otázke sexu je to s mozgom všeljako, ale všetko má zároveň svoje vecné vysvetlenie, možno keď sa dostaneš k povedomí o procesoch svojho tela a spojíš ich nejak rozumne so svojim každodenným životom tak nad tým získaš celkom dosť kontrolu...
Dlho som si sms-koval s jednou, čo mala podobný problém. Musela v práci odbiehať na wc a masturbovať. Večer som jej v tom výdatne pomáhal - cez sms. Po cca 3 mesiacoch si našla borca, ktorý ju uspokojil, bola šialene zamilovaná. Asi o 2 roky som ju prvý raz uvidel. Náhodou som zašiel s frajerkou do pizzérie, kde obsluhovala. Ona vedela, ako vyzerám, ja som ju nikdy nevidel. Napriek tomu som vedel, že je to ona. Usmievala sa na mňa a priala mi to. Bola úžasná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@Sianagirl245 A ty to odkiaľ poznáš?
@Zeneva77 pozri je to normálne v tvojom veku, aj pre ženy ktoré majú pravidelný sex a partnerov. Môžeš to riešiť jednorázovým sexom, ale radšej nie u zúfalcov z pokecu, ono potom dosť tých zúfalcov sa ti potom skúsi zavesiť na krku, radšej niekoho koho poznáš a je ti priťažlivý. V prvom rade budeš trochu ukojena, v druhom rade máš śancu že ti pravidelný sex po čase ukáže, že zas také terno to nie je. Tiež môžeš mať úchylku nejakú, ktorú si nenaplňuješ. Neviem v otázke sexu je to s mozgom všeljako, ale všetko má zároveň svoje vecné vysvetlenie, možno keď sa dostaneš k povedomí o procesoch svojho tela a spojíš ich nejak rozumne so svojim každodenným životom tak nad tým získaš celkom dosť kontrolu...
@Trevor1994 presne ! V realnom zivote my sme diskriminovani nie zeny !