musis mat vacsi vydaj energie ak chces schudnut, najlepsie sportovat min. 3x tyzdenne a strazit si nejake to obdobie co papas ziadne cukrovinky, sladene vody len obcas, vyprazane jedlo tak raz za tyzden, a hlavne treba zjest viac zeleniny, pripadne ovocia
príčina priberania je štítna žlaza .. dietu držím, nejem nič sladké ani s múkou, jem zeleninu.. pohyb .. no to je problém, pretože mám problémy s kolenom, takže toho moc robiť nemôžem ..
Ja som bojoval a úspešne, za 1,5 roka som schudol 27 kg, zmenil som komplet stravu nejem nič sladké, slané, príliš mastné (vysmážané, pečené na oleji - len obmedzene), nesolím - ak len s morskou soľou alebo soľou Maruška , pridal som pohyb, ale cvičiť a posilňovať som začal až keď som schudol približne 22kg. Teraz robím cviky na rysovanie a postupne mením postavu. Keď chceš schudnúť s cvičením, tak rob aeróbne cviky - » www.chudnutie-ako.sk/sport-chudnutie... sledujem kcal/kJ a jednotlivé zložky potravín. Pred každým jedlom vypi 2-4 dl vody, jedz pravidelne, neprejedaj sa, vymeň biele pečivo za celozrnné. Najlepšie je jesť posledné jedlo do 18:00. Pi aspoň 2-3 litre denne najlepšie čistú vodu, príp. neperlivú minerálku - len občas, nesladené čaje, 100% džús - tiež len občas. Hlavne treba pevnú vôľu - bez tej to nejde. Držím palce, nech sa darí! A keď sa chceš niečo popýtať, pokojne napíš TS.
jedálniček zmeň v prvom rade.. vynechaj biele pečivo, sladké, mastné atď.. a rob aktivity, pri ktorých sa chudne, čiže behaj, bicykluj sa a popritom môžeš spevňovať svaly nejakými cvikmi..
Je to lahsie ako sa zda, 17,5kg za 2,5 mesiace pred 2,5 rokom, odtedy je cvicenie nieco, co sa stalo pre mna sucastou zivota a nedam nato dopustit, treba v pohybe najst krasu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
filip
a raz, keď prestanem brať lieky, schudnem.
@natalia280 never tomu, moja kamarátka mala problém so štítnou žľazou, vážila vyše 100kíl. dnes má 55
všetko asi bolo povedané...a ten pohyb...ak ťa bolí koleno, môžeš skúsiť plávanie, nie?
čakám gratulácie
btw. ak máš v zásobe ešte nejaké dobré web stránky ako tá vyššie, pošleš mi TS? vďaka
Musis mat dobru stravu a nemusis potom robit ani kardio ak nechces