Nazdar, včera, teda vlastne už dnes na katarínskej zábave som nafúkal skoro 1 promile a v skrate som im ušiel, potom som sa síce vrátil, lebo mali môj občiansky.... hovorili aby som prišiel dnes o 7:00 na stanicu, lenže ja som zaspal...
Ty si sadol opitý do auta zastavili ťa policajti nafúkal si a ešte si ušiel? Na aute? Zastreliť ťa mali ty somár. Si uvedomuješ že si mohol niekoho zabiť? Nie ty tu budeš riešiť že čo v škole. Teraz pozerám máš ešte dokonca 16 takže ani vodičák nemáš...úprimne dúfam že ťa aspoň za vajcia do prievanu zavesia za toto. Keď piješ nesadaj za volant somár.
Realita je na slovensku trošku iná. V prípade že na teba daju žalobu za všeobecné ohrozenie tak dostaneš minimálne podmienku(jazda pod vplyvom alkoholu, bez vodičského oprávnenia pred 18 rokom, ešte pokus o útek). Ak nie tak vodičák o 2 roky neskôr pokuta a tomu čo ti to auto dal vezmú vodičák+tiež pokuta.
Nie do školy to nepojde.Ak nemas 18 tak budu upovedomený aj rodičia.Ak maš 18 tak nepôjdeš nikam len ti príde poštou rozhodnutie a POKUTA za priestupok. ak maš VP tak ti ho zobrali ak si ho ešte nemal dostanes odklad.Mne ho uz zobrali tiez a neraz!!
podla toho noveho zakona sa mi zda ze vasi zaplatia pokutu 30eur ale inak by sa zatial nic hrozne diat nemalo /teda zalezi od toho akych mas rodicov do akej miery to bude hrozne.../ good luck
@pernik ako o rok starsi mas urcite o sto percent viac skusenosti ako ja..a chce by som vidiet ako z troch piv dokazes nafukat promile..ale ved ty to mozno dokazes...
Mna capli tiez 1,5 promile Najprv som im v skrate klamal co sa da prirovnat k tvojmu zdrhnutiu .... ale nestalo sa nic Este hovorili ze mi pride pokuta a ziadna neprisla Ale na stanicu ma nevolali na druhy den.... ziadny problem si nemal prvy krat je to v pohode ..... skor z toho mozes mat problem ze si tam bez ospravedlnenia vopred neprisiel......
@Hluzar No to zas nieje až tak pravda, môj bratranec má 17, chodí na ultimátne zápasy a jiu jitsu, holá hlava, bitkár, určite nieje anjel ani poctivec.
No alkohol mal naposledy v ústach keď mal 8 aj tu len penu z piva, ale to je skôr veľmi veľká výnimka...
@Pernik hej zaskatulkoval som to prepac Hned jak som to napisal som si uvedomil ze aj ja jedneho takeho poznam ale tak musis uznat ze majoritna cast mladych ludi proste chlasta a keby mali vsetkych buzerovat za to do polepsovne moc by ich nezostalo..... proste sa to poriesi pokutou ktora polovici capnutym ani nepride a vybavene
@Yebo Ouu tak to by som si teraz ja zaslúžil facku Ospravedlňujem sa. Mal som viac zapojiť hlavu jaksi som zabudol že sa nefúka len pri jazde autom. Som trošku prepracovaný mam pred sebou ťažký týždeň...bolo odo mňa hlúpe nadávať...poučím sa z toho fakt ma to mrzí ešte raz prepáč.
hej Jebo, z toho si nič nemusíš robiť, tento problem rychlo odíde ako aj prišiel, neboj sa, nič ti nehrozí, všetko bude oka, mne sa to v tvojom veku stalo asi vždy ked razia prišla a ešte mi aj ganju našli, nikdy som na stanicu neprišiel, mal som ich v piči, su to kokoti, nemaju čo robiť, vydaju raziu aby sa kuklači mohli predviesť pred deťmi v plnej sile, o ničom inom to nie je, jeb sa nato..
každému čo mu patrí, viem, že na toto si zvedaví nebol, ale potrebovala som to povedať, chápeš, ty riešiš veci alkoholom, ja som si takto vykompenzovala svoju hlúposť. dúfam, že ti táto situejšn dopomohla k rozumu, čus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Pokuta zaleži podla toho aky je kkt policajt
Ja sm to vzdycky vyrepoval na mieste
Realita je na slovensku trošku iná. V prípade že na teba daju žalobu za všeobecné ohrozenie tak dostaneš minimálne podmienku(jazda pod vplyvom alkoholu, bez vodičského oprávnenia pred 18 rokom, ešte pokus o útek). Ak nie tak vodičák o 2 roky neskôr pokuta a tomu čo ti to auto dal vezmú vodičák+tiež pokuta.
@2 díky, tým si mi teda pomohol...
Pokutu si už nejako zacvakám, ide mi hlavne o to ako sa to bude riešiť zo školou...
Ty toho vieš určite viac keď máš 15...
A ostatní, čítajte trošku, má 16, nenafúkal v aute ale pri policajnej razii, aspoň tak som to pochopil...
No určite ty si ten posledný kto má právo poúčať ako si to napísal v príspevku @10 , rovnako ako na to právo nemám ani ja...
jezis maria to musite tomu vystresovanemu chlapcovi este nadavat ?
Ruku na srdce kto si pred 18tkou nedal ani kvapku alkoholu hmm ? Ved minimalne na silvestra si da aj tennajvacsi poctivec
No alkohol mal naposledy v ústach keď mal 8 aj tu len penu z piva, ale to je skôr veľmi veľká výnimka...