Zdravim, som Peto, chcel by som sa spytat ci ste uz o niecom takomto poculi, ja som nedavno brazdil po nete a objavil som nafukovaci fetis pecka, je tu niekto taky komu sa to paci? potom som nasiel aj nejakych tipkov s vyfukovacim fetisom som zve
vau mat nafukovaci fetis, tak radsej asi ani nechodim na plaz, lebo by som sa tam scvokla no co, kazdy sme nejaky... uprimne, doteraz som o tom ani len nepocula
ja to chapem tak, ze tych ludi vzrusuju nafukovacky a tak ked som si pozerala galeriu na tej stranke co tu bola nalinkovana, tak som tam nasla napr dve dievciny, robiace to s nafukovacou loptou
tak predtým sa velice fetovalo spodné ženské prádlo.
Aj keď pôvodne fetiš- to je ako druh viery- mágie, keď veríš, že niektoré predmety ti prinesú úžitok, tak sa k nim človek modlí a také. (teda to bývalo kedysi dávno). Dnes sem môžeme rátať amulety a talizmany.
ale to slovo sa dosť používa s úchylkami všelijakými, tak teraz len neviem, čo sa presne myslí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tak predtým sa velice fetovalo spodné ženské prádlo.
Aj keď pôvodne fetiš- to je ako druh viery- mágie, keď veríš, že niektoré predmety ti prinesú úžitok, tak sa k nim človek modlí a také. (teda to bývalo kedysi dávno). Dnes sem môžeme rátať amulety a talizmany.
ale to slovo sa dosť používa s úchylkami všelijakými, tak teraz len neviem, čo sa presne myslí.