V lete veľmi často. Pes, diviak, netopier , líška. nuž, cesta mimo mesta medzi poľami, pri rieke, kúsok ďalej les, teplá letná noc... čo iné sa dá čakať, že? Vždy viem že tam na mňa niečo určite čaká ale aj tak tadiaľ stále chodím, adrenalín
raz sa na mňa vyrútil vlčiak, a celkom pravidelne ma po pastvinách naháňal jeden kôň.... a ja v záujme ochrany osobných orgánov, som utekala, kone majú veľké zuby a ešte väčšie kopytá
jedine v sne taky velky cierny pes (myslim ze velky cierny pes je v nejake mytologii jak BES tak mozno aj ten a strhol ma tesne pred mojim domom a tahal ma do takeho garadu a ja som videl este svojho tata a krical som nanho a nevedel mi pomoct
no bol to pes baskervilský z tikadlamy , isiel som lesom chodzov po usiach a zaroven som robil 3 salta z kozou na chrbte , isiel som teda tym lesom takym sposobom na blink 182 ktory hraly v blave blizko new yourku a zrazu na mna vyskocil pes baskervilský z usami ako tikadlami a stal mu ako svieca , no poviem vam vela myslienok vo mne lietalo ked som ho zbadal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov