Každý deň keď idem domov okolo takej lampy vždy sa zhasne a vždy ked prejdem na koniec ulice sa znovu rozsvieti inokedy to ale nerobieva čo si myslíte vy o tom?
no ono sa to raz stalo aj mne ... logicky si to vysvetlujem tak že normálne by mala tá lampa zasvietiť keĎ ja prechádzam a keď nič zhasnúť ... lenže ona svieti keď nik nejde a keĎ niekto prechádza zhasne = niečo je asi veľmi "dototo" ... takže môžeš aspoň spokojne spať
Aj mne sa to stáva, z toho si nič nerob a nie len pri jednej lampe.. raz som čítala príbeh o pekelnom dievčati, dúfam, že nie som jej nástupca alebo čo
/Mne sa zase stava toto: ja byvam na dedine a skoro pri konci je zeleznicne priecestie, na jednej jeho strane byvam ja a na druhej su panelaky a tam byvaju niektori kamarati...a takmer vzdy (9/10 pripadov) ide vlak...podla mna je to velka nahoda ale proste ked tade idem tak vzdy zacne svietit signalizacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A) lampa je dojebana
som pekelna bytost
@smajl0 mne sa to proste stáva furt
@amelia13 nie