Čo urobíte ked si idete len tak po ulici a oproti vám niekto z birdzu s kým si píšete, ale naživo ste sa ešte nestretli alebo je len slávnejší a poznáte ho? Pozdravíte ho, dáte sa s ním do reči, poviete mu že ho poznáte, alebo ho ignorujete? Alebo koho st
nestalo sa mi to:d a neviem či sa mi to tak skoro stane ale neviem čo by som robila.. ak by to bol niekto s kým by som si písala tak by som si ho obzrela či je to ozaj on a zareagovala podľa neho.. a ak by to bol niekto len taký "známy" tak by som to nechala tak lebo on by ma nemusel poznať
ja som zatial stretol len tych, ktorych som mal stretnut.. VLASTNE takto ! stretol som raz v BA na prechode tetu @yolis ale ta ficala do roboty ( ako som sa dozvedel potom ) a nemala cas ani vypocut si moje bliakanie..
ja neviem asi by som ignoroval Fakt neviem podla toho kto by to bol tomáša by som asi ignoroval ale teba by som sa spýtal niečo také že či náhodou nie si z birdzu
ja som rast stretla straščne nečakane na ulici človeka s nickom @porrast a vedeli sme o sebe, ale sme sa na seba len divne pozerali a kráčali sme ďalej
a raz ma odchytila v Bratislave na stanici @joelina , čo ma strašne šokovalo, lebo sme si moc nepísali, ale to stretnutie hodnotím veľmi pozitívne, pekne sme sa pozhovárali
fuu.. jedno dievca som videl v BA, ale kedze tam bola nejaka sutaz a ona vystupovala.. nebol prilis casu na kecy ak by len kracala, tak ju pre zabavu pozdravim jej nickom ako zareaguje..
No ani mne sa to este nestalo. Ale obcas stretavam Adelu Banasovu sem tam sa objavi aj Matej Sajfa Cifra. To je vsetko . . . a z birdz.sk . . . nestretavam asi . . . mozno nikoho.
Pár Košičanov som videla, ale buď sa niekto z nás ponáhľal, alebo neboli sami, alebo mi jednoducho bolo ukrutne blbé predstavovať sa ako Nárazuvzdorná (*spomenie si na svoj veľkolepý príchod na stretko, kedy nakráčala medzi ostatných účastníkov, zvrtla sa na päte a upaľovala kade ľahšie .
Momentálne jedného človeka vídam dvakrát denne a do konca týždňa sa už musím ísť predstaviť, ale tak vyskytujú sa horeuvedené okolnosti.
No je docela mozne, ze chodim denne pomedzi niekolkych Birdzakov, ale akosi o sebe nevieme, cize sa da povedat, ze sa este ani nenaskytla prilezitost. Keby sa naskytla a vyhovovala by tomu aj situacia, mozno by som sa prihovorila, keby to bol niekto, o kom mam dobru mienku . Lenze bohuzial - ti najhlavnejsi ludia tejto mojej kategorie akurat ako naschval ziju vacsinou mimo mne dostupny okruh zapadne Slovensko .
Napríklad včera som bol v opačnej pozícii trochu... sedím v aute na križovatke, hudba na bomby, čumím na semafór a niekto trúbi... pozerám, že kto čo sakra chce a vedľa mňa auto a v ňom dvaja chalani a jedna baba, civia na mňa a baba kričí niečo ako "to ty si to hovädo?"
S jednym clovek som sa stretol ale to bolo planovane okrem toho som videl dvoch ludi... jedneho v TT a druheho v BA... a potom este jednu holku z birdzu v Avione ale nakoniec vysvitlo ze to nebola ona
videl som asi 2x jednu babu z birdzu (nick si nepamatam, ale viem jej meno, kedze sa pozna s mojou kamoskou), ale v zivote sme si nepisali tak som nemal potrebu ju pozdravit, ci nebodaj prihovorit sa jej...
a potom som raz v BA videl @denniska s nejakym chalanom (nie @wewo ty si to nebol , ale to som si uvedomil asi az po 10tich metroch, ze je to ona a kedze som sa vtedy ponahlal domov z barcampu, tak som sa uz za nou neotocil...
sto krát som videla usera @tommyhot a on je asi jediný koho by som v NR spoznala... keďže máme spoločnú kamarátku... ale tak keďže som si s ním nikdy nepísala tak som ho len zaregistrovala a išla ďalej... nie som ten druh dievčaťa čo by malo chuť sa strápňovať pred niekým kto ani nevie že existujem
@ygor ja pri sebe slzák nenosím, a náhodou by som sa veľmi potešila, keby si ma pozdravil keďže ty si jeden z cca 5 ľudí, ktorí sú mi tuto na birdze najviac sympatickí
ale chápem to, ja by som tiež na nikoho neskákala, ani by som za nikým nešla, ja sa hanbím (btw asi som ťa aj videla niekde v medickej, ale nebola som si istá, a keby aj, tak... no nič
@tommyhot no máme zlatú Mišiši Vereši som si všimla že na fb si jej niečo komentoval.. hej som nenápadná ale tak takého "ochrancu birdzu" som videla aj ked bol majáles, na pešej, na farskej, v mlynoch...
@keepoff aj som si myslel, ja som si pozeral tvoj album a videl tam tablo z obchodnej... nenapadna ani nie, ale ja si moc nevsimam to co sa deje okolo mna hlavne pokial neprechadzame oproti sebe...
@tommyhot mno hej peklo zvané mlynárce.. no ja som presne opačná veľmi si pamätám tváre... a ešte sa mi aj zdá že si chodil na elektro. takže sme vlastne boli susedia a prechádzali sme viac krát oproti sebe ale ved to je jedno
mne sa stalo že som tu nezávisle na tom že by sme o sebe vedeli stretol spolužiačku a potom je tu pár ludí ktorých poznám zo školy, ale ktorí nepoznajú mňa (je to tak lepšie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale keby som niekoho videla, asi by som nespravila nič, hanbím sa
i keď... možno aj hej
a ludia by ma aj tak nespoznali
A inak super fórum
a raz ma odchytila v Bratislave na stanici @joelina , čo ma strašne šokovalo, lebo sme si moc nepísali, ale to stretnutie hodnotím veľmi pozitívne, pekne sme sa pozhovárali
(Photoshop? ?
Zato @sakul -a stretávame už 3... 3 ! dni za sebou
ale čo by šoky.. len tak dakedy z busu, alebo vonku na ulici z dialky ta vidim si poviem.. aha niekto z videnia z Birdzu
Momentálne jedného človeka vídam dvakrát denne a do konca týždňa sa už musím ísť predstaviť, ale tak vyskytujú sa horeuvedené okolnosti.
a potom som raz v BA videl @denniska s nejakym chalanom (nie @wewo ty si to nebol , ale to som si uvedomil asi az po 10tich metroch, ze je to ona a kedze som sa vtedy ponahlal domov z barcampu, tak som sa uz za nou neotocil...
Navyše, nemám vo zvyku skákať na nenámych ľuďí, pri tom koľko ich má slzák pri sebe...
ale chápem to, ja by som tiež na nikoho neskákala, ani by som za nikým nešla, ja sa hanbím (btw asi som ťa aj videla niekde v medickej, ale nebola som si istá, a keby aj, tak... no nič