@Azizi , a sakra, a ked zmenime dizajn, tak bude to velky pruser? (
nahodne webky z online ludi maju problem, v niektorych momentoch (v noci) je tu pomerne malo ludi online... clovek v nahodnej webke zaroven musi mat fotku, inak nie je v nahodnych webkach. uricte to nebude z online..
mozeme vsak spravit, ze to trochu upravime, teraz su tam tusim len ludia s fotkou, ktori sa prihlasili aspon raz za poslednych neviem kolko tyzdnov, mozeme to zmenit a budu v nahodnych len ludia co sa prihlasili povedzme aspon raz za poslednych 7 dni... ako taky kompromis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Kto je online si môžeš pozrieť aj inakšie...
..mna by zaujímalo či som sa už niekedy ocitol na náhodnej webke
noo..ja zvyčajne hlavnú stránku preskakujem .. priznávam..ale ak sa nájde niekto kto ma videl v náhodnej webke,nech sa ohlási..
Ale bolo by to v pohode, lebo ked sa tam zobrazuju, co tam neboli rok, je to odveci.
nahodne webky z online ludi maju problem, v niektorych momentoch (v noci) je tu pomerne malo ludi online... clovek v nahodnej webke zaroven musi mat fotku, inak nie je v nahodnych webkach. uricte to nebude z online..
mozeme vsak spravit, ze to trochu upravime, teraz su tam tusim len ludia s fotkou, ktori sa prihlasili aspon raz za poslednych neviem kolko tyzdnov, mozeme to zmenit a budu v nahodnych len ludia co sa prihlasili povedzme aspon raz za poslednych 7 dni... ako taky kompromis
ale osobne mi to je jedno...nech je to ako chce!