Máte možnosť účinkovať v profesionálnom divadle. Dajme tomu, že aj za slušný honorár. Jedinou podmienkou je, že v prvom predstavení budete musieť odohrať istú scénu nahí.
akoze ja ani kupat sa nechodim medzi ludi ale tak na javisku to by bolo asi ine a musela by to byt urcite komedia typu Borat keby odomna chceli aby som sa vyzliekol do naha tak asi ano
neviem, ako často a aké divadlá navštevuješ vo všeobecnosti - súhlasím s tebou v tom, že súčasné divadlo upadá, avšak so zvyškom výroku na základe svojich skúseností nemôžem súhlasiť - a to mám tých návštev divadla za sebou (minimálne čo sa toho posledného pol roka týka) podstatne viac
ja asi nie, ale to skor pre ochranu divakov, ako seba sameho
co sa nahoty a erotiky v divadle tyka, tak si myslim, ze je to dost tenky lad, pri ktorom je na jednej strane nahota ako umenie a na druhej strane je uz ta vulgarnost. Osobne som uz videl aj jeden, aj druhy pripad...
Ak sa na javysku objavi mlade, pekne dievca/zena (ano, videl som obe pripady), potesi ma to. Ak sa na javysku objavi muz, nevadi mi to.
Osobne poznam jeden poloprofesionalny/poloamatersky subor z Trnavy (pozdravujem divadlo DISK s režisérom Blahom Uhlárom), ktorý vo svojich inscenáciách nemajú s nahotou najmenší problém. Dokonca ani v kombinácii mladá pekná dievčina / starý muž. Akurát, že niekedy mi príde, a to nielen nahota ale aj iné záležitosti, ktoré, žiaľ, k tomuto súboru patria - vulgarita v každom smere... či už vo forme nadávok, ale aj v pohyboch a (niekedy) aj v nahote. Ale to je DISK, a ten má svoje kvality... a budem parafrázovať Blaha Uhlára, pri jeho odpovedi na otázku, či si nemyslí, že je v jeho inscenáciách veľa vulgárnosti - "ale pi*u!"
nepatrí to síce až tak do tejto diskusie, ale zhodou náhod osobne (a relatívne aj dobre) poznám dvoch hercov z Trnavského DISK-u Zatiaľ môžem súdiť len na základe videozáznamov a z rozprávania, ale (nechcem nikomu krivdiť ani ublížiť) DISK je podľa môjho názoru tak trochu preceňovaným súborom. Mám pocit, že majú aj nemálo dobrých nápadov, ale ich samostné spracovanie mne osobne moc nereže. Ako však vravím, naživo som ich ešte nevidel a beriem to všetko s rezervou, pretože mám pocit, že by mohli byť dobrí práve tým, že vytvárajú akúsi samostatnú recesistickú kategóriu na slovenskej scéne amatérskych a poloprofi divadiel
@sechs mne hlavne vadí to že keď je niečo vulgárne v kine/TV/na internete tak sa z toho idú všetci posrať ale keď je niečo vulgárne v divadle/galérii/múzeu tak to nikomu nevadí a ešte to aj považujú za umenie
@sechs tak DISK je jednym z prvych suborov na slovensku, ktory sa pustil do alternativneho divadla (juj, neznasam to blbe nicnehovoriace pomenovanie). Ich treba pochopit. Verim ti, ze sa ti to nemusi pacit, ani mne sa to velmi nepacilo. Aj ja som odchovany na klasickom divadle v style - text je svate pismo a scenu tvoria 3 steny, stol a stolicky. A zistil som, ze nedokazem v divadle rozmyslat konvencne a inovativne (klasik by povedal moderne, alebo alternativne). Preto je mi tazko sudit, ci je DISK dobrý, alebo sa tak len tvári. Každopádne, Blaho Uhlár je uznávaný režisér, ktorý má šikovný súbor, širokú vekovú škálu ľudí, ktorí nemajú s ničím problém...
jedine že by som podala strašne brutálny výkon, za ktorý by ma všetky noviny chválili
vo všeobecnosti proti tomu nič nemá, ak môže byť explicitne zobrazovaná vo filmoch, prečo nie aj na javisku? ak má v kontexte diela význam a nie je tam len ako nejaký prvoplánový prvok, je to v pohode
no ja som hanblivečka tritisic, ja si aj v šatoch pripadám nahá
ale za predpokladu že by som bola v hereckaj brandži už nejaký piatok, brala by som sa inak, samotné herectvo by som brala inak tak si myslím že teoreticky by som bola schopná
ale keby mi to teraz niekto ponúkne tak nie... aj ked by som sa nenavidela za to odmeitnutie, lebo velmi rada by som si kdesi zahrala by som bola parádna do nejakej komédie!!!
@sechs však to by stačilo len raz ty manažér ale nie jy som leniva a nerozumiem sa do tohto fachu ja ti len porozprávams voje idee a všetko a ty na základe toho spravíš hur a potom aj scénar....a čo ja viem proste udeš vyťaženýmanažér! keď už máš byť manazér
tak ja som veľmi hanblivá mám problém sa vyzliecť do plaviek ( až tak že ani na kúpaliská nechodím) ale mám veľmi rada divadlo (naposledy som bola včera ) a tak som bola na pár predstaveniach kde boli herci obnažení a nevadilo mi to....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A k teme, ano vyzliekol by som sa, keby je to dobre zaplatene... a aj keby to nie je dobre zaplatene a vyzlecie sa spolu so mnou aj kolegyna herecka
a myslim si o tom to ze ak to nie je samoucelne ale zapada to do pribehu a atmosfery tak preco nie
Ale taka Julia Roberts je kost a tiez vravela, ze v zivote by nahá na scene nebola
neviem, ako často a aké divadlá navštevuješ vo všeobecnosti - súhlasím s tebou v tom, že súčasné divadlo upadá, avšak so zvyškom výroku na základe svojich skúseností nemôžem súhlasiť - a to mám tých návštev divadla za sebou (minimálne čo sa toho posledného pol roka týka) podstatne viac
hoci by boli sprostí aby mi na to platili, ale budiš.
Dokonca by som to povazoval v hereckej kariere ako vyzvu a moznost pochvalit sa pracou, ktoru na mne odviedla ruka pana!
ale inak mi nahota nevadí... v medziach vkusu.
co sa nahoty a erotiky v divadle tyka, tak si myslim, ze je to dost tenky lad, pri ktorom je na jednej strane nahota ako umenie a na druhej strane je uz ta vulgarnost. Osobne som uz videl aj jeden, aj druhy pripad...
Ak sa na javysku objavi mlade, pekne dievca/zena (ano, videl som obe pripady), potesi ma to. Ak sa na javysku objavi muz, nevadi mi to.
Osobne poznam jeden poloprofesionalny/poloamatersky subor z Trnavy (pozdravujem divadlo DISK s režisérom Blahom Uhlárom), ktorý vo svojich inscenáciách nemajú s nahotou najmenší problém. Dokonca ani v kombinácii mladá pekná dievčina / starý muž. Akurát, že niekedy mi príde, a to nielen nahota ale aj iné záležitosti, ktoré, žiaľ, k tomuto súboru patria - vulgarita v každom smere... či už vo forme nadávok, ale aj v pohyboch a (niekedy) aj v nahote. Ale to je DISK, a ten má svoje kvality... a budem parafrázovať Blaha Uhlára, pri jeho odpovedi na otázku, či si nemyslí, že je v jeho inscenáciách veľa vulgárnosti - "ale pi*u!"
nepatrí to síce až tak do tejto diskusie, ale zhodou náhod osobne (a relatívne aj dobre) poznám dvoch hercov z Trnavského DISK-u Zatiaľ môžem súdiť len na základe videozáznamov a z rozprávania, ale (nechcem nikomu krivdiť ani ublížiť) DISK je podľa môjho názoru tak trochu preceňovaným súborom. Mám pocit, že majú aj nemálo dobrých nápadov, ale ich samostné spracovanie mne osobne moc nereže. Ako však vravím, naživo som ich ešte nevidel a beriem to všetko s rezervou, pretože mám pocit, že by mohli byť dobrí práve tým, že vytvárajú akúsi samostatnú recesistickú kategóriu na slovenskej scéne amatérskych a poloprofi divadiel
vo všeobecnosti proti tomu nič nemá, ak môže byť explicitne zobrazovaná vo filmoch, prečo nie aj na javisku? ak má v kontexte diela význam a nie je tam len ako nejaký prvoplánový prvok, je to v pohode
ale za predpokladu že by som bola v hereckaj brandži už nejaký piatok, brala by som sa inak, samotné herectvo by som brala inak tak si myslím že teoreticky by som bola schopná
ale keby mi to teraz niekto ponúkne tak nie... aj ked by som sa nenavidela za to odmeitnutie, lebo velmi rada by som si kdesi zahrala by som bola parádna do nejakej komédie!!!
Ty so svojimi hláškami by si si tie komédie mala aj sama písať a režírovať!
ked to ale robia ini, nemam vyhrady.
jedine mňa, aby som ti vnukoval(/vnúkal? ) takéto skvostné nápady! takže budem tvoj, ako sa hovorí - maňaužér!
okej, okej - ja to teda všetko urobím ale hrať budeš ty. ja si zahrám ak tak nejakú bočnú rolu a na tvojej nahote naliehať nebudem
som hanblivá, teda nie.
nahota v divadle (naživo) by ma rozhodne nešokovala, ak by bola kultivovaná
@flysser nahota ja aboslútne prirodzená... ergo - čo je na nahote človeka vulgárne, sexistické a perverzné?? (pokiaľ človek nemyslí len rozkrokom... )
no ja by som sa nevyzliekla. nepáči sa mi moje nahé telo...
me mladi? - me mladi! - sklizeno.
k veci: hrala by som len,ked by som bola na sto percent spokojna so svojou postavou. ale inak je nahota fajn.