Ahojte, existuje nieco, co by sa dalo povazovat ako chutova nahrada za kavu? Uz som pil nejaku prazenu cakanku ci co to bolo, ale moc mi to nechutilo.. neviete o nejakej znacke/vyrobku co chuti v pohode? dakujem
@feelagain praveze ja tie ucinky nechcem len mam rad taku tu prazenu chut a bezkofeinovu kavu tiez moc nechcem ale ak nic ine nebude tak aj s nou sa uspokojim
Guarana spolužiak na strednej to skúšal aj fajčiť a jeblo ho musel behal po záhrade aj 5hodin....to vravel neviem či je to pravda neskúšal som ja som verný pivu
@gothicpoethic V každej čajovni, aj keď tam mávajú väčšinou iba natural
Alebo na nete, tuto tu sa mi zdá celkom v pohode cena: » www.manutea.sk/yerba-mate-praz...
Je to nápoj typický pre krajiny v južnej Amerike, ako napríklad Paraguay, Uruguay, Argentína a zvykne sa to piť z bombilly, aj keď aj z klasického hrnčeka je to ppči
A inak nabudí to viac a na dlhšie ako káva a obsahuje to tuším aj viac kofeínu. Jeden z mojich najobľúbenejších nápojov. Inak čo môžem teraz cez leto odporučiť, je zobrať si nejakú ovocnú šťavu, džús a vylúhovať si maté natural v tom a dať si to s ľadom. Je to mega energetická bomba, my si to zvykneme brávať cez leto na túry a neskutočne nás to nabije, človek po tom ani nie je vôbec hladný. Najviac sa osvedčil grepový džús, to bol zatiaľ najlepší :S Akurát keď to lúhuješ v studenom džúse, tak to tam musíš nechať aspoň tak pol hodiny myslím? Neviem, musela by som sa spýtať chlapa, väčšinou to robieval on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Alebo na nete, tuto tu sa mi zdá celkom v pohode cena:
» www.manutea.sk/yerba-mate-praz...
Je to nápoj typický pre krajiny v južnej Amerike, ako napríklad Paraguay, Uruguay, Argentína a zvykne sa to piť z bombilly, aj keď aj z klasického hrnčeka je to ppči
A inak nabudí to viac a na dlhšie ako káva a obsahuje to tuším aj viac kofeínu. Jeden z mojich najobľúbenejších nápojov. Inak čo môžem teraz cez leto odporučiť, je zobrať si nejakú ovocnú šťavu, džús a vylúhovať si maté natural v tom a dať si to s ľadom. Je to mega energetická bomba, my si to zvykneme brávať cez leto na túry a neskutočne nás to nabije, človek po tom ani nie je vôbec hladný. Najviac sa osvedčil grepový džús, to bol zatiaľ najlepší :S Akurát keď to lúhuješ v studenom džúse, tak to tam musíš nechať aspoň tak pol hodiny myslím? Neviem, musela by som sa spýtať chlapa, väčšinou to robieval on