Očúvam tie isté songy už dookolaa...takže čakám na typy,čo sa páči vám zaveste tu hocičo - AMBIENT, DRUM´N´BASS, JUNGLE, BREAKBEAT, TRIP-HOP, BROKENBEAT, NU-JAZZ, MINIMAL HOUSE,,, thAnkS
Nič v zlom ale na domáce počúvanie je to sračka Ono elektro je dobré tak max na vybláznenie sa na nejakej akcii - to beriem vtedy si aj ja rád zaskáčem
drum"n"bass ktory si napisala hned v prvom prispevku je drum"n"bass a nie electro ..ked uz tak je to odnoz elektronickej hudby..paradne electro produkovali svojho casu napr vandalism ae poslednu dobu je od nich takmer vsetko na jedno kopyto ..
zabite electro produkuje napr felix da housecat..od neho som este nepocul ziaden song ktory by nebol dobry ..pocnuc jeho albumom kittenz and thee glitz az po he was king,vsetko je brutalne ..electro-house ma dobry taky jean elan,ingrosso,dirty south,housequake,tocadisco etc ..
@1@Pawlo AMBIENT, DRUM´N´BASS, JUNGLE, BREAKBEAT, TRIP-HOP, BROKENBEAT, NU-JAZZ, MINIMAL HOUSE na domáce počúvanie sračka ? hahaha
@1 1 @Trdelniiiq myslím že rýpeš zbytočne... pod pojmom "electro song" si ajtak väčšina ľudí všeobecne predstaví hudbu produkovanú synteticky - a do tejto kategórie spadá aj spomínaný drumec
Reagujem na @11 - som si vedomá,že dnb je dnb a nie electro ako také,ale pre istotu,som si to dala aj do googlu,a tam stálo,že dnb vzniklo z electra,,,ako aj techno,minimal house,atď...
@15 - taq tvoj názor sa mi páči najviaaac môj človek proste!
@20 - "rusko" mi odporučila aj sesterka,that´s cool
Tie ostatné songy si pozriem zajtra,musím sa vyspinqať aby som vyzerala nejako na maturitných fotkách zajtra sa deme fotiiiť,thakže sa tu ešte stavím,píšte prispievajte hodnoďte aj naďalej!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Na domáce počúvanie odporúčam napr:
(Johnny Hollow veľa z elektra nemajú, ale sú príliš dobrí na to, aby som ich sem nedala)
@1 1 @Trdelniiiq myslím že rýpeš zbytočne... pod pojmom "electro song" si ajtak väčšina ľudí všeobecne predstaví hudbu produkovanú synteticky - a do tejto kategórie spadá aj spomínaný drumec
asi toto :
a toto
to su moje oblubene
Tak
@15 - taq tvoj názor sa mi páči najviaaac môj človek proste!
@20 - "rusko" mi odporučila aj sesterka,that´s cool
Tie ostatné songy si pozriem zajtra,musím sa vyspinqať aby som vyzerala nejako na maturitných fotkách zajtra sa deme fotiiiť,thakže sa tu ešte stavím,píšte prispievajte hodnoďte aj naďalej!
or
nicola conte je skvelý. teda, toto je pôvodne od koop, ale conte do genitálne zremixoval.
túto od neho moc žeriem.
(viem, že toto je chronicky známe, ale práve na to nadskakujem... a áno, viem aj o tom, že sa to nedá vložiť, tak aspoň link)
smažky
a viac mi takto zrána vypichnuté nenapadne.
DJ Tráva je miláčik.
btw. pekne teple sracky sem davate
vecer, vecer, lala