este neviem, lebo si par tento tyzden pozriem najlepsie filmy su take co su starsie ako 10 rokov povacsine, teraz uz robia vsetko komercne sracky aspon z ameriky v europe robia celkom fajn filmy
V for Vendetta
Phantom of the Opera
50 first dates zboznujem ten film
Pirates of the Caribean
Underworld
Butterfly effect
Snezni psi
Mrtva nevesta
Doba Ladova
je ich nekonečne veľa... hmm ale v poslednom čase sa mi pozdáva Twilight, prečo? lebo som blázon do romantiky ... no a ešte A walk to remember je good.... thaký smutný ale fajný, potom hmmm Exorcista je fajn, Lovci myšlienok milujem asi fakt najviac... neočakávaný koniec ... potom hmm constantine sa da... hmm Save to last dance... genialny ... a potom... och no kopa ich je
Zelená míľa....to je proste film s veľkým F. Pútavý a zaujímavý dramatický príbeh, dobrý herci, trocha magickosti, životom overené pravdy, dokonalá knižná predloha, kvalitné filmové spracovanie. Najlepší film, čo som kedy videl a dlho aj ostane.
posledne tri naj na ktore si spominam su mumia3,gympl,prisluby z vychodu(tri ktore ma v priebehu roku a pol zaujali najviac) z toho prisluby su number ONE...a som zvedavy na transporter 3
forrest gump, zachrante vojaka ryana, armagedon, cierny jastrab zostreleny, vojna svetov,
pokanie atd.......
vyborne filmy su s tomom hanksom, angelinou jolie, bruce willisom.....
Sleepy Hollow, Mŕtva nevesta Tima Burtona, Charlie a továreň na čokoládu, Zelená míľa, Gotika, Šiesty zmysel, Dannyho parťáci, Big Fish, Piráti z Karibiku (ale len jednotka), Pýcha a predsudok, Underworld, uff
Velmi nebezpecne znamosti 1.... proeste uzasny film..wzdy ho kukaaam ked ide......jediny film ktory si kuknem viac ako jeden krat......abo pred svadbou niee! aj ten sa mi paci :d
Obchod na Korze ,Prelet nad kukučím hniezdom, Krstný otec (1,2,3), A rána sú tiché, Americká krása, Náhoda, Dvojaký život Veroniky, Lužinova obrana, Spoločnosť mŕtvých básnikov, Vykúpenie z väznice Shawshank, Vôňa ženy, A Moment to Remember, Zelená Míľa, Forrest Gump, Málá Miss Sunshine, Requiem for a dream, Cesta na Mesiac....
je toho omnoho viac
...mrzí ma, že som na veľa filmov zabudla... :/
neda sa povedať ktory je najlepši.. sprosta otazka... pretože som videl vela skvelych filmov.. ako by ste mali vybrať, či mate radšej pravu alebo lavu ruku, nezaloži sa anketa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
osada a vseeetky horory a Pcko
vojna svetov,gympl,prison break,crank,borat,hostel......a velavela inyych
» en.wikipedia.org/wiki/Pi_(film)...
» www.imdb.com/title/tt0138704...
V for Vendetta
Phantom of the Opera
50 first dates zboznujem ten film
Pirates of the Caribean
Underworld
Butterfly effect
Snezni psi
Mrtva nevesta
Doba Ladova
fuuu
forrest gump, zachrante vojaka ryana, armagedon, cierny jastrab zostreleny, vojna svetov,
pokanie atd.......
vyborne filmy su s tomom hanksom, angelinou jolie, bruce willisom.....
Forest Gump
Mesto anjelov
Requiem for a dream
Mŕtva nevesta
Nožnicovoruký Edward
Nightmare before Christmas
Saw
je toho omnoho viac
...mrzí ma, že som na veľa filmov zabudla... :/