a download linky sa tu písať môžu, ak to nie sú linky na torrenty alebo warez alebo iný nelegálny obsah. ak je to link na legálny obsah, tak je všetko v poriadku
www.entropiauniverse.com
alebo DarkAndLight
www.darkandlight.com
alebo NavyField, čo je ale také trochu netradičné, ale práve tým také dobré
@nokare wowko je velkolepe, ked som este hraval tak vsetky free srv boli bud pomale alebo pobugovane alebo nieco nevedeli rozbehat, oproti oficialu sa to neda porovnat a hlavne tym, ze je tam uplne ina komunita ludi
on cel free mmorpg.. toto co s wowkom vravite ze free je porusovanie autorskych prav a licencie s podmienkami ktorej suhlasite vzdy po prvom spusteny hry po opatchovani... co sa free mmorg tyka chvilku ma chytila dragonica, flyff, hero online, perfect world.... a dalej neviem ale vacsinou to po chvilke omrzi ide to dost pomaly... ale teraz si cakam na WoW : Cataclysm kym vide kedze hram na ofi tak minimum bugov :d
NO vy ste ale dementi hrám classic,TBC,Wotlk aj catu ale vživote som nevidel takych dementov ako ste vy že je wow pomalé pomalí ste vy ani raz som nevidel server ktorý je pomalí neustale beží a na lvl 30 sa dostaneš behom 2 - 5 minut ak hraš na Fune ale ak hraš na Blizzlike tak to ide pomaly a wow neni free MMO !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a download linky sa tu písať môžu, ak to nie sú linky na torrenty alebo warez alebo iný nelegálny obsah. ak je to link na legálny obsah, tak je všetko v poriadku
www.entropiauniverse.com
alebo DarkAndLight
www.darkandlight.com
alebo NavyField, čo je ale také trochu netradičné, ale práve tým také dobré
www.navyfield.com
zatial vedie FIESTAAAAAAAA...
skusil som uz asi vsetky MMORPGcky..wow,metin,wizard101,,atd..ale hladam nejaku najlepsjuuu..
wowko sa tvari ze je velkolepe,,ale je len pomalee a tak vyzera ze je to velke,,a hackovat ma uz omrzelo XD
je to uplne super,,,ale chcem nieco ine,,
bo tam mam asi 30 postav na lvl 5,,a to ma sere,,ide to tak pomaly ze kym stihnem dostat postavu aspon na ten lvl 30 tak ma omrzi,a idem robyt novu,,
a taham teraz draginicu..hh,,vipada to huste XDDDDDDDDDDDDDDDD tesim sa