Prečo mám taký dojem, že @admin je tvoje najrekventovanejšie slovo a používaš ho v 80% príspevkov. (pripomínaš mi 8 ročné decko v družine, ktoré sa 100x za deň oháňa tým, že to povie vychovávateľke)
@kurope Prečo mám taký dojem, že ko**t je tvoje najfrekventovanejšie slovo a používaš ho v 100% príspevkov. (pripomínaš mi 3 ročné decko v dužine, ktoré sa 50x za hodinu oháňa tým, že to povie spidermanovi)
Aha, už len to, ako rýchlo sa mení tvoja osobnosť od 13 ročného chalana cez 13 ročné dievča, 15 ročné dievča po 17 ročné dievča o tebe už niečo hovorí... Čo z teba bude nabudúce? 22 ročný chalan? Takže na človeka s takto rýchlo sa meniacim myslením už asi nebude treba reagovať. Ale ešte niečo- Prečo si teda medzi mojimi fanúšikmi, keď blog nemám a podľa tvojho obmedzeného názoru som kokot?
@krampus Súhlasím, buď to tu klesne natoľko, že o fórum prestane byť záujem úplne, alebo sa všetkým týmto hlupákom, zakladajúcim podobné témy, dostane takej ignorácie, až ich to omrzí, pevne verím v druhú možnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
...@admin
Prečo mám taký dojem, že @admin je tvoje najrekventovanejšie slovo a používaš ho v 80% príspevkov. (pripomínaš mi 8 ročné decko v družine, ktoré sa 100x za deň oháňa tým, že to povie vychovávateľke)
Bezkonkurenčne tá moja diskusia!
Aha, už len to, ako rýchlo sa mení tvoja osobnosť od 13 ročného chalana cez 13 ročné dievča, 15 ročné dievča po 17 ročné dievča o tebe už niečo hovorí... Čo z teba bude nabudúce? 22 ročný chalan? Takže na človeka s takto rýchlo sa meniacim myslením už asi nebude treba reagovať. Ale ešte niečo- Prečo si teda medzi mojimi fanúšikmi, keď blog nemám a podľa tvojho obmedzeného názoru som kokot?
Vidím, že nemáš čo napísať. (prečo som si tým bol taký istý?)