kedysi ma bavilo vsetko mozne: CS, GTA (to teraz hrajem online, ked mam cas), Transport Tycoon Deluxe, Sims 1 (za 24 hodin som dosiahol maximum - vsetko na 10, super dom a praca, a nakoniec rodinu)... teraz ficim iba na online hrach, ale aj to uz neje to co bolo. takze ostava iba moj verny solitaire
Half-Life 2, mám rád aj Max Payne 2 no keď ju už raz vyhráte tak už všetko poznáte naspamäť. A úplne naj je Call of Duty 4, Pekne si zapojím Wii na premietačku a repraky dám naplno a som ako na vojne. A často hrajem C&C 3: Tiberium Wars
Najlepsia hra ktora kedy vysla a zarobila veeelmi vela bola hra mafia mala najlepsy pribeh velmi dobra hratelnost a velmi dobra grafika na to obdobie ale nezarobila najviac najviac na svete v historii hier zarobila a je celkovo najviac hrana (no bola) bola hra super mario.....
boze ja nechapem co na tom warcrafte vidite ved to je uplny shit iba miesto to zabera mno podla mna je uplne najlepsia hra battlefield(1942,2,2142,bad company, 1943, BAD COMPANY 2..). Lepsie hry uz nepoznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
alebo potom NFS a to je jedno aka uz je
Neviete kedy bude na trhu nové GTA 4 ?
Neviem možno už je dávno ja to nesledujem ale počul som že oproti nemu sa môže GTA San Andreas...
Ale u mňa jednoznačne klasika, Might and Magic 7, Jagged Alliance 2, Deus Ex 1, UFO Enemy Unknown a veľa iných hier mojej mladosti..
a aj mna bavi gta, potom aj total war seria a najnovsie call od futy...
ale aj ine..ale nedokazem si jednu vybrat..je to tazke
Richard Burns Rally - naozajstná simulácie - serte na nejaké arkádové Coliny
GTR2 - kupte si a zahrajte - k takto dokonalej hre sa radšej vyjadrovať nebudem
Stratégie:
všetko od českého Altaru:
Original War - stará hra, ale doteraz najlepšia stratégia (kam sa hrabe C&C)
UFO: After(-math, -shock, -light) Zahrajte si najprv Aftermath (potom pochopíte dej) a bude vás to úplne baviť
Nikdy som ho však celý nedohral...
Supreme commander!!
ved to je uplna samozrejmosť! ako dôkaz prikladam sceenshot
, operation flashpoint, rome total war, gta3,vice city, san andreas, hidden and dangerous 2
heh. sice sa nehravam tak ako inokedy... mozno 4 hodiny rocne
a nove hry mi nic nehovoria. lepsie povedane mojmu pocitacu .