idealny kamrat kamos je taky podla mna. ktory vie dodrzat slvoo ktory je zotpovedny a jeho ciny su v sulade. cieze si navzajom neodporuje s tym co povie. ked povie ze to co si pozival prinesie v tedy prinesie v tedy. Ked potrebujes ty pooct je na bliskua potom zasa na opak to musi byt tize tak.
ja si dost potrpym na kamosoch preto ich asi nemam vela, ale za to su poriadny. Ked chcem mi pomozu. A hlavne vec kamaradstva je to, aby nebolo zneuzite. ze niekto je pri tom clvoeku akoze kamarat a to len preto, leboma rprachy a pozyva ich na kofolu alebo pivco. poznam aj tkaych ludi. ktory sa hraju akoze su kamarati ale vlastne to kamaradstvo predstieraju iba vdaka tomu aby nieco od toho cloveka zyskali. A mne su taky nanic
Taký, čo sa dokáže sa nami podeliť o radosť bez závisti, o smútok so skutočnou účasťou, ktorý nám v prípade núdze podá ruku na pomoc, a nie na rozlúčenie.
Ach jaj, to som sentimentálny, čo? Taký by mal byť každý!
naj? taky clovek, co vie, ze ma nestrati, a opacne, taky, co sa ozve aj v v najnudnejsom najslizskejsom, najdebilnejsom, najcudnejsom dni, a ako sa mam, taky, co vie, ze ked chcem byt sama, alebo mi nei je do reci, d ami pokoj a opacne, taky, co sa vieme zdravo pohadat, taky, kde zaciatok a koniec nejestvuje...taky, co nezradi, a ked nasere, ta aj tak stoji blizko, preco? lebo maly svar nemoze predsa zabit priatelstvo...
tymto zdravstvuje saleny george mojho mudreho freda
Ktora by mi rozumela,bola by na tej istej "vlne" ako ja ... vychadzali by sme si, bola by slahnuta jak ja, mala nazory ako ja,proste moja verna kopia, neohovarala by ma,vazila by si ma taku aka som a naopak .... kazdy ma ine predstavy,ale malokedy najdeme tu svoju "polovicku" ...
taka ktorej mozem vsetko povedat a nebojim sa ze to bude vediet 100 dalsich ludi,ktora mi pomoze ked mi je najhorsie,ktora na mna naziape ked robim blbost pretoze mi chce dobre,je rovnako trhla jak ja...ale proste som rada ze som taku nasla a uz si ju nikomu nedam
shan't.tak teda kamoska co mna v najhorsom podrzi,mozem jej vsetko povedat a nebojim sa ze to bude vediet 1000 dalsich ludi,ktorej mozem 100% verit,ktora si najde namna cas aj ked ho nebude mat,mozem jej zavolat aj opolnoci....toto je moja predstava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja si dost potrpym na kamosoch preto ich asi nemam vela, ale za to su poriadny. Ked chcem mi pomozu. A hlavne vec kamaradstva je to, aby nebolo zneuzite. ze niekto je pri tom clvoeku akoze kamarat a to len preto, leboma rprachy a pozyva ich na kofolu alebo pivco. poznam aj tkaych ludi. ktory sa hraju akoze su kamarati ale vlastne to kamaradstvo predstieraju iba vdaka tomu aby nieco od toho cloveka zyskali. A mne su taky nanic
Ach jaj, to som sentimentálny, čo? Taký by mal byť každý!
tymto zdravstvuje saleny george mojho mudreho freda
(bomba pripravena na odpalenie)