Georgetown v Malajzii. Mix kultur, kolonialna anglicka architektura a zaroven aj pekne moderne byty, super jedlo, teplo cely rok, lacne taxiky (vzasade takmer vsetko je tam lacne), blizko plaze atd.
ked ja si neviem vybrat
moje najoblubenejsie mesta na navstevu (nie na zivot) su Budapest a Vieden
-kvoli architekture, pamiatkam, je mi blizka aj madarska aj ruska kultura, kuchyna tak povedzme tiez, parky, vyhlady, etc.. a samozrejme velku ulohu zohravaju aj spomienky.
co sa tyka zahranicia, tak som zatial bola len v Parizi, Prahe, Brne a Chorvatsku takze z tohoto Pariz a ani po Slovensku som toho vela nenachodila, ale tak nase Tatry su krasne urcite
Neviem nenavstivil som vlastne ani moc miest a v tych co som bol sa vsade da najst aj nieco pekne aj skarede ako aj vsade a mozem sice povedat kde sa mi paci viac a kde menej ale aj tak je to jedno kde clovek je ked si to uz nedokaze uzivat
Ťažko sa mi vyberá. Ale také najmestovatejšie mesto je pre mňa New York, konkrétne Manhattan. Atmosféra je úplne iná ako v akomkoľvek ďalšom meste, ktoré som navštívila.
Nádherné je aj Toronto pre modernú architektúru. Stavanger a Kodaň sa mi tiež veľmi páčili, a z hľadiska histórie sú mojimi favoritmi Paríž, Londýn, Rím, Féz a Istanbul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
moje najoblubenejsie mesta na navstevu (nie na zivot) su Budapest a Vieden
-kvoli architekture, pamiatkam, je mi blizka aj madarska aj ruska kultura, kuchyna tak povedzme tiez, parky, vyhlady, etc.. a samozrejme velku ulohu zohravaju aj spomienky.
ale Vieden je tiez pekna
Nádherné je aj Toronto pre modernú architektúru. Stavanger a Kodaň sa mi tiež veľmi páčili, a z hľadiska histórie sú mojimi favoritmi Paríž, Londýn, Rím, Féz a Istanbul
Dubai, celkovo kultura, zazitok, atmosfera
Barcelona, predsa sagrada familia