Ľudiaaa, aký poznáte úplne najviac romantický film okrem Titanicu? Niečo novšie a na štýl Dear John alebo Remember Me ale nepotrpím si na tom štýle tak dajte niečo
Notebook iste Ale to bola taká fajnovka, prvotriedny, druhotriednych romantických komédií som videl takú kopu, že už ani neviem názvy. Klasiky s Juliou Roberts a Richardom Gereom pozná asi každý, no a niekedy sú to celkom klišé filmy Ale dá sa na to pozerať. A pak možno film Hair, alebo podobný názov, kde hrá Alan Rickman. Nie celkom romantické, ale super!
The Holiday je úplne naj-do-ko! Jude Law je proste ^^
a potom ešte Going the Distance, Something Borrowed, He's Just Not That Into You, Hysteria, Chalet Girl, Love and Other Drugs, Confessions of a Shopaholic, Leap Year, The Rebound, The First Time, Just Go with It a asi tak všetky filmy s Katherine Heigl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a Navždy spolu
Alebo 5OO days of Summer?
@stenatko fkin kidding?
najlepší romantický film
a potom ešte Going the Distance, Something Borrowed, He's Just Not That Into You, Hysteria, Chalet Girl, Love and Other Drugs, Confessions of a Shopaholic, Leap Year, The Rebound, The First Time, Just Go with It a asi tak všetky filmy s Katherine Heigl
a @burble
ehm, máš trochu zvláštnu predstavu romantiky (a to som to ešte ani nevidel)
(protože romantický filmy
ty mám vážně hodně rád
romantický filmy
pojď se na ně podívat)