Čo si myslíte,aká je najlepšia strategická hra pre Ubuntu? Rozhodujem sa,rozhodujem ale na nič neviem prísť...mala som už Glest ale podľa mňa je to na nič...
@nikik10 skús 0 A.D., je to ako age of empires ale v peknej grafike a zadarmo a ide aj po nete všetko síce je to zatial len alfa verzia ale aj tak dobré
@agrobrat - diki ale ta grafika...nieje priliš náročná? Skusim nainštalovať...dnes som akurát skúšala minecraft ale bez úspechu :/ jeden error za druhým .. Buď som ja taká kyľavá alebo to je chyba v niečom....
okej tak som nainštalovala minecraft..sice sa nezdá ale dáva dosť zabrať notebooku,tie hry som skušala ale akurat som zapratala disk a nešlo to...kvoli tej grafike...máme už starši pc, a ešte ma aj moj počitačovo nadany brat vyhrešil,že čo za blboviny sťahujem,stačilo jemu povedať a on by to stiahol(za 2 roky) a aj nainštaloval(tak 3roky), minecraft síce nehorázne seká ale je hrateľný.No keď niekomu otrepem tento notebook o hlavu a podarí sa mi našetriť tak kúpim nový(sladké sny)tak si tam nainštalujem tie hry,takže diki za rady na hry do vzdialenej budúcnosti....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
» www.wildfiregames.com/0ad/...