Nie je dôležité vyhrať, ale nasrať toho, kto ťa porazil.
to je z tých "pseudo-inteligentných a trefných"
a zo skutočných výrokov sa mi páči :
Immanuel Kant: „Dve veci napĺňajú myseľ vždy novou a rastúcou úctou, čím častejšie a stálejšie sa nimi premýšľanie zaoberá: hviezdne nebo nado mnou a mravný zákon vo mne.“
Keď niekedy v živote padnem na hubu, aspoň viem že idem dopredu...
***Ak je čas najvzácnejšia vec zo všetkých, tak je premrhanie času najväčšie premrhanie, pretože stratený čas nemožno znova nájsť a to, čo voláme dostatkom času sa vždy ukáže ako dosť málo***
@waagbistritz69 no neviem či by si v celom československu našiel vobec 5 fašistov, nieto ešte 20, ale ked sa ti to páči kludne ich možeš odkrágluvať...
Moje obľúbené: "Life is something to do when you can"t get to sleep." - Fran Lebowitz
As a teenager you are at the last stage in your life when you will be happy to hear that the phone is for you. - Fran Lebowitz
"Be yourself" is about the worst advice you can give some people. - Tom Masson
Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he"ll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he"ll have to touch it to be sure. - Murphy"s Law
Everything is funny as long as it is happening to somebody else. - Will Roger
The person who is waiting for something to turn up might start with their shirt sleeves. - Garth Henrichs
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@6 detajl
kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!! kokotina anketa vymazáááť!!!!
,,No matter.Try again.Fail again.Fail better." (to povedal taký strašne sympatický pán, na ktorého meno si ani bohovi nespomeniem)
,,People are bastard-coated bastards with bastard filling." (poctivo ukradnuté niekomu z DA.)
,,Money can"t buy you love, but it can get you some really good chocolate ginger biscuits."
každopádne, som veľký fanúšik výrokov Woodyho Allena...
to je z tých "pseudo-inteligentných a trefných"
a zo skutočných výrokov sa mi páči :
Immanuel Kant: „Dve veci napĺňajú myseľ vždy novou a rastúcou úctou, čím častejšie a stálejšie sa nimi premýšľanie zaoberá: hviezdne nebo nado mnou a mravný zákon vo mne.“
napríklad.
gŕŕŕŕ, mám krutý odpor ku Kantovi... neteším sa na tretí semester na filozofii, to budeme len jeho preberať...
"Definícia slova optimizmus = nedostatok informácií "
***Ak je čas najvzácnejšia vec zo všetkých, tak je premrhanie času najväčšie premrhanie, pretože stratený čas nemožno znova nájsť a to, čo voláme dostatkom času sa vždy ukáže ako dosť málo***
bolo by toho viac.. ale ten 1. je dost vystizny..
- Jan Werich
Ten inak figuruje aj v tomto, s tým sa tiež stotožňujem:
P.S. nájdi si definíciu fašistu a fašizmu...
As a teenager you are at the last stage in your life when you will be happy to hear that the phone is for you. - Fran Lebowitz
"Be yourself" is about the worst advice you can give some people. - Tom Masson
Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he"ll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he"ll have to touch it to be sure. - Murphy"s Law
Everything is funny as long as it is happening to somebody else. - Will Roger
The person who is waiting for something to turn up might start with their shirt sleeves. - Garth Henrichs
Je jedno odkiaľ fúka vietor, záleží ako nastavíš plachty.
a ešte jedno funny:
Život je ako dieťa. Nikdy nevieš kedy sa posere.
Toto sú moje obľúbené
Može ist jirka ven ?
odpoved "NIKDY NEBO NAVZDY"
já nýkedy vyzírám jako keby som bou mešuge,ja síce nevým čo to jéé, ale nýkedy tak celkovo vyzírám
Vsetky su fajnove, daj ich sem viac napr. v blogu :d
Dobra nalada nevyriesi vsetky tvoje problemy, ale nasere tolko ludi, ze stoji zato si ju udrzat
sú dve najlepšie
"Iba dve veci sú nekonečné - vesmír a ľuská hlúposť" A. Einstein
od mojho jakziva
polovica študentov vidí svet pozitívne, tá druhá nemá na drogy peniaze...
"kto druhému jamu kope, zarobí a potom slope" moj oblubeny
Keď dávajú ber, keď nedávajú kradni.
Čo na srdci, to na EKG.
Dnes mne, zajtra sebe.
Komu sa nelení tomu sa čudujem.
Veselo sa pije smutno sa zvracia.
Kto prv príde ten prv serie.
ale niežeby som sa tým riadila....len sa mi páčia
počkat ja ich mám moc:
zmenil som sa a to sa ludom stáva.
prepáčte chlapci ale prikázali mi čušat ..lol toto je od veci
je úžasné cítit že vás niekto miluje ..
kto uverí klamstvu živí ho!
ešte ste nevideli nič najlepšie teraz nasleduje.
som ako ktokolvek iní ked sa porežem krvácam. a velmi lahko sa ocitnem v rozpakoch!
mám srdce a mám emócie. cítim ak mi niekto ubližuje.
milujem svoje deti. silno obímam svojho syna tak prečo by som ho vyhadzoval z balkóna?je to najhlúpejší a najdebilnejší príbeh aký som kedy počul!!.
Povedal Michael Jackson