my sme mali take hrozne trapne, ktoremu nikto nerozumel...vsetci tam smeruju, len my uz mame urceny termin 25.5.2007 a pritom tolko peknych veci sa tam dalo dat..ale tak uz je to davno minulost
nic v zlom, je to asi moj problem ale drviva vacsina oznamkovych vyrokov sa mi zda nudnych a/alebo trapnych, nie len tychto ponukanych, ale vseobecne...
akurat sa mi pacilo co mal kamos ze "Každá harmonická diferenciálna forma (istého typu) nesingulárnej projektívnej algebrickej variety je racionálnou kombináciou kohomologických tried algebrických cyklov. Keith Devlin"
@happinesska - ja chapem, ze kazdy zdochne raz, ale vy uz mate termin smrti - maturitu - urceny ze? ale trapne to je aj tak celkom...ale nie nejak vynimocne..taky oznamkovy standard
@pubertslatinocelny jj, tak nejak to bolo myslene..len ty si to povedal tak slusnejsie, ako to mysleli moji spoluziaci.. nase oznamko bolo nahodou velmi vynimocke-bol to podpivnik
no my sme na oznamkach mali take jednoduchsie... nie nejake uletene...
niekto mlci, lebo nic nevie, my mlcime, lebo vieme svoje...
ale bratranec mal podobne ako s tou desiatou ale sa mi to este viac pacilo ze zvoni aj v kostole, ved chodit sme mohli aj tam...
napr. moja byvala trieda (lebo ja som prestupovala) si na oznamko popisala zapoty z hodin a tak... to bolo napriklad tiez dobre, aj ked nie vzdy tomu kazdy pochopi no...
hlasovala som za to druhe, ale aj to prve sa mi paci... vsetko je na vas... urcite mate z coho vyberat... dolezite je hlavne urcit si ci tam chcete nieco na zamyslenie alebo nieco uletene... dalej si myslim, ze by to malo mat nieco spolocne s mladostou, skolou, prichodom do zivota, dospelosti a tak...
my akuratka tiez vyberame oznamka a som neska mala tie vyroky v ruke ale nepametam si to uz presne ale bolo tam pekne:"Co nenajdes v googli neexistuje, co nie je na youtube to sa nikdy nestalo co nie je na wikipedii to sa neoplati vediet, co nekupis na ebay nema ziadnu hodnotu." a myslim ze to bolo cele., a aj moje zivotne motto tam bolo, "Zivot je prilis kratky na to aby sme len vyprazali rezne." ale neviem., tieto su uz strasne otrepane treba vymyslat novee
ale toto je aj tak asi naj ...stare ale potesi: chcem podakovat sebe, mamke, ockovi, Marekovi za ospravedlnenky, ujovi soferovi ze nikdy neprisiel na cas, mojmu psovi ze s radostou zral domace ulohy, vsetkym, ktori sedeli v prednych laviciach, ked som odpovedala a este tomu z vedlajsej triedy co onam vzdy nosil testy..a vsetkym zelam svetovy mier...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
akurat sa mi pacilo co mal kamos ze "Každá harmonická diferenciálna forma (istého typu) nesingulárnej projektívnej algebrickej variety je racionálnou kombináciou kohomologických tried algebrických cyklov. Keith Devlin"
My sme mali - Einstein je mŕtvy, Shakespeare je mŕtvy a ani ja sa dnes necítim dobre.
A potom sme mali obmenu tvojho krkolomného na - Rozhodli sme sa, že budeme žiť večne a zomrieme, iba ak by nám to nevyšlo.
@ayreen divne napisane ale pointa co ma byt v nich je
Jedného dňa pripláva moja loď, no pri mojom šťastí budem práve na letisku
ale na oznamku sme aj tak mali radšej také normálne:
Predstierať hlúposť na správnom mieste je veľmi múdre. (Cato)
niekto mlci, lebo nic nevie, my mlcime, lebo vieme svoje...
ale bratranec mal podobne ako s tou desiatou ale sa mi to este viac pacilo ze zvoni aj v kostole, ved chodit sme mohli aj tam...
napr. moja byvala trieda (lebo ja som prestupovala) si na oznamko popisala zapoty z hodin a tak... to bolo napriklad tiez dobre, aj ked nie vzdy tomu kazdy pochopi no...
hlasovala som za to druhe, ale aj to prve sa mi paci... vsetko je na vas... urcite mate z coho vyberat... dolezite je hlavne urcit si ci tam chcete nieco na zamyslenie alebo nieco uletene... dalej si myslim, ze by to malo mat nieco spolocne s mladostou, skolou, prichodom do zivota, dospelosti a tak...
KKTiny sú výroky KKTov
vyslovil to môj brat ale je to super
my akuratka tiez vyberame oznamka a som neska mala tie vyroky v ruke ale nepametam si to uz presne ale bolo tam pekne:"Co nenajdes v googli neexistuje, co nie je na youtube to sa nikdy nestalo co nie je na wikipedii to sa neoplati vediet, co nekupis na ebay nema ziadnu hodnotu." a myslim ze to bolo cele., a aj moje zivotne motto tam bolo, "Zivot je prilis kratky na to aby sme len vyprazali rezne." ale neviem., tieto su uz strasne otrepane treba vymyslat novee
ale vsetky su dobre=D
na našu triedu to celkom sedelo