otazka je jasna.prosim aby sa vyjadrili hlavne ti co su ich majitelmi a dokazu to zhodnotit.po dvoch rokoch su moje 10tky steely znicene,tak si chcem kupit dake lepsie,tentokrat poloboty.co odporucite?
noo ja mám modré fightersy a držia mi už 4 rokom, a to ich nosím aj na stavby aj do kotla a v zime na von, fakt odporúčam, síce neviem kde zoženeš poltopánky ale tak hľadaj
culty sú zbytočne drahé, max z nejakej akcie, inak u ních tiež vidím steelovskú tendenciu, značka sa stane oblúbená a kvalita odíde do kuriev...
viac-menej pri takýchto botách musíš mať šťastie na kus, ja som mal šťastie na fightersy za 47 eury, vo viedni, no nekúp to
@Tesfaye pretoze 10ny boli trocha neprakticke tym ze dve minuty dopredu som sa mohla ist obuvat.. poltopanky su fajne, aj kamoska ma.. proste zimna obuv, o nic ine mi nejde..z toho stylu som uz aj tak vyrastla.
kedysi som nosil culty ale teraz hlave Dr.Martens,sice su drahe ale chodi sa v nich jak v teniskach,Martensy boli prve vsetky tie ostatne znacky su len ich kopia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
noo ja mám modré fightersy a držia mi už 4 rokom, a to ich nosím aj na stavby aj do kotla a v zime na von, fakt odporúčam, síce neviem kde zoženeš poltopánky ale tak hľadaj
culty sú zbytočne drahé, max z nejakej akcie, inak u ních tiež vidím steelovskú tendenciu, značka sa stane oblúbená a kvalita odíde do kuriev...
viac-menej pri takýchto botách musíš mať šťastie na kus, ja som mal šťastie na fightersy za 47 eury, vo viedni, no nekúp to
inak prečo chce baba poltopánky?
tieto.. a nemala som ich vzdy uplne zasnurovane az po vrch..take dve dierky som zväčša vynechala