RAMMS+EIN je uplne, ale uplne najlepsi. Milujem styl hudby, texty, Tillov hlas... Som absolutna faninka... A milujem aj nemcinu. Je to ten nauzasnejsi jazyk aky existuje. Mam na jej ucenie aj skvelu motivaciu - moja mamina: ,,Livka, ak sa naucis po nemecky, pustim ta na koncert Rammsteinu."
Aj ja ich pocuvam ! Ale nepaci sa mi Nemcina,ale v pesnickach je mi to uplne jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VERTE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rammstein je super kapela, aj ked ich starsie veci sa mi lubili viac. hlavne v albume rosenrot (ci ako sa to pise) sa odklonili od stylu, ktory zvycajne robili. ale aj napriek tomu su super a patria medzi moje najoblubenejsie.
no to su taka kapela ze koniec je sice pravda ze albumy rosenrot a herzeleid su trosku odklonene od ich stilu aj tak su najlepsi a till ten spieva velmi dobre mne vobec nevadi ze je to po nemecky praveze sa mi to paci lebo skoro vsetky kapely spievaju po anglicky
no co som tu cital tak vecsinou tu bolo nejake nezhody s nemcinou ved ludia nemcina je taky isty jazyk ako anglictina ba este ta nemcina tomu dodala tvrdost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
RAMMS+EIN je uplne, ale uplne najlepsi. Milujem styl hudby, texty, Tillov hlas... Som absolutna faninka... A milujem aj nemcinu. Je to ten nauzasnejsi jazyk aky existuje. Mam na jej ucenie aj skvelu motivaciu - moja mamina: ,,Livka, ak sa naucis po nemecky, pustim ta na koncert Rammsteinu."
RAMMSTEIN fur das Leben!!!