zavolala by som na niektoré z posledných volaných čísel.
ale vlastne dnes sú všakovaké tie blokovania čičo, že neviem či by som sa dostala do menu tak by som asi počkala, kým by niekto zavolal a vrátila by som
odniesol na policiu nech si to vyriesia, niesom socka aby som bol odkazany na nejaky cudzi telefon, aj tak dnesne telefony su dostupne pre kazdu vrstvu obyvatelstva a zastavaju rovnake funkcie, tak naco by som si ho nechaval?
Nasiel nejaky kontakt ze mama alebo otec a zavolala tam a odovzdala ho uz som to parkrat tak urobila a ked som nasla raz vypnuty, tak som tipla pin kod 0000 a zapol sa a postup ten isty
Kamošovi ukradli cigáni iPhone. Zanedlho mu volala polícia, že nech si príde pre iPhone na políciu.
Ďalšiemu kamošovi ukradli iPhone a predali ho niekomu ďalšiemu, polícia telefón vďaka IMEI hneď vystopovala, vzala mobil a zavolali kamošovi nech si príde pre telefón na políciu.
V dnešnej dobe nie je sranda nechávať si takéto veci
Nehovoriac o softoch, ktoré ťa odfotia pri zlom zadaní hesla pri odomykaní mobilu a ihneď nahrajú na Dropbox napríklad alebo odošlú do mailu.
@stevo Cigáň,je sprostý.
Normalny clovek,preflashuje firmware a povodnu SIM zahodi....A neverim,ze tak sa da podla IMEI vystopovat,lebo tam ani zdaleka nie je tak dobra presnost ako na GPS....
@makovienka treba cakat 3 mesiace kym to prestanu trackovat.
@valki to zavisi od toho kde sa nachadzas. Ak si niekde v meste s vysokou koncentraciou BTS, tak je tvoja poloha cez triangulaciu relativne presna. Ak si na sedlaci tak su to radovo stovky metrov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale vlastne dnes sú všakovaké tie blokovania čičo, že neviem či by som sa dostala do menu tak by som asi počkala, kým by niekto zavolal a vrátila by som
je zapnutý? vieš sa dostať do zoznamu alebo je tam nejaká indícia? našiel si ho vo verejnej budove nejakej?
utiekla som
Ďalšiemu kamošovi ukradli iPhone a predali ho niekomu ďalšiemu, polícia telefón vďaka IMEI hneď vystopovala, vzala mobil a zavolali kamošovi nech si príde pre telefón na políciu.
V dnešnej dobe nie je sranda nechávať si takéto veci
Nehovoriac o softoch, ktoré ťa odfotia pri zlom zadaní hesla pri odomykaní mobilu a ihneď nahrajú na Dropbox napríklad alebo odošlú do mailu.
Normalny clovek,preflashuje firmware a povodnu SIM zahodi....A neverim,ze tak sa da podla IMEI vystopovat,lebo tam ani zdaleka nie je tak dobra presnost ako na GPS....
mám 2 skúsenosti s nájdením iPhonu cez IMEI, nemám dôvod neveriť tomu, že to funguje.
vždy som za užitočné riešenia
2. ...
@valki to zavisi od toho kde sa nachadzas. Ak si niekde v meste s vysokou koncentraciou BTS, tak je tvoja poloha cez triangulaciu relativne presna. Ak si na sedlaci tak su to radovo stovky metrov.