predvcerom som nasla mobil a ihned som volala na posledne volane cislo, aby som vyzistila, kde sa majitelka nachadza. proste mne v takychto situaciach ani nenapada nieco si nechat, lebo viem, ako tvrdo musim makat a zarabat, kym si nieco drahe kupim a ze by som bola velmi smutna, keby mi to niekto nevratil. zvlst ak ide o 10K
1000€ nie je až taký veľký peniaz. Aj kebyže som našiel 10 000€, aj tak by som si ich nechal. Človek, ak stratí taký peniaz, značí to, že si neváži peniaze.
hotovost by som si asi nechal. sanca, ze tie prachy odnesiem na policiu, majitel sa o ne prihlasi a oni mu ich daju je extremne mala. keby to vsak bolo napriklad v penazenke s dokladmi, tak by som to nejako vratil.
kamos policajt mi vravel, ze u jeho kolegov bolo beznou praxou z najdenej penazenky zobrat prachy a majitelovi ju vratit s tym, ze im ju uz doniesli bez penazi. potom ich praskol a vyriesilo sa to, tak ci tak si ale nemyslim, ze je to ojedinely pripad, a preto by som to na policiu neniesol. keby som majitela vedel najst, vratil by som to, keby nie, tak by som si to nechal.
ak v penazenke - penazenku vratit, prachy cast zobrat alebo cele, velmi to zalezi aj koho by som videl na fotke a kedze by to bolo 1000eur, pravdepodobne nejaky biznisman posraty, lebo kto nosi tisic eur pri sebe, tak nech ide do riti, mne sa diery na vreckach robia z minci mojich, kde to tisic eur
@kittyboo mohla si mi nájsť aj v sobotu pred týždňom Keď som zistil, že mi chýba mobil, tak som začal vyvolávať či sa len náhodou nepotuluje poblízku. Trikrát som zavolal a trikrát ma "niekto" zrušil. Na štvrtýkrát som už bol nedostupný... tak no... hlavne že sme zdraví hehe
@sadistrom to je smutne, ludia su chamtivi. ja som raz zabudla macbook v prezliekacej kabinke a nastastie ho nikto nezobral, tak odvtedy si hovorim, ze ench najdem cokolvek, ihned vraciam
Komu podnikateľovi na range roveri aby mal na stetky ? Alebo chlapíkovi s červeným tričkom CCCP ktorý má na zahraničných účtoch aspoň 100 tisíc € ? ... @antifunebracka
@tommyhot Prečo by si to nenosil fízlom? Isto lepšie, jak keby si to niekto nechal. @xy12345 To sú jediné 2 typy ľudí, ktoré podľa teba majú právo niečo stratiť?
Keby tam bola adresa majitela urcite by som ju vratil ale keby bolo bez adresy peniaze si necham aj keby slo o cca 9000000 !aj viac lebo len taky ludia stratia peniaze ktory si necenia co maju
Peniaze by som nechal na pôvodnom mieste. Keby boli policajti o niečo príjemnejší tak by som ich zaniesol. U nehrozí to, ešte zvalia to na teba, že ty si ich ukradol.
@tommyhot Ako si to fízli môžu nechať, keď o tom musia spísať zápisnicu? Čiže je to verejne zadeklarované, že tie peniaze niekto stratil a navyše sa kedykoľvek môžeš informovať o tom, či sa nálezca našiel.
Ľudia majú strašne skreslenú predstavu o práci polície.
@antifunebracka spisu zapisnicu, nedaju ti o tom ziadne potvrdenie a v momente ked odides si s nou vytru rit. Vela ludi nema ani len sajnu, ze o vsetkom co sa o udeje na fizlici treba mat nejaky papier.
@30 Tak tak. Ale napr na prokurature su pohotovejsi. @antifunebracka tak tych v nohaviciach s bielymi a cervenymi pasikmi a modrym trickom s bielymi hviezdickami co maju milion na ucte som vynechal kedze su az za velkou mlakou....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
cokolvek by som si sama za ne kupila by mi bolo potom skor ci neskor nechutne a nechcela by som to
@xy12345 To sú jediné 2 typy ľudí, ktoré podľa teba majú právo niečo stratiť?
Ľudia majú strašne skreslenú predstavu o práci polície.
@antifunebracka tak tych v nohaviciach s bielymi a cervenymi pasikmi a modrym trickom s bielymi hviezdickami co maju milion na ucte som vynechal kedze su az za velkou mlakou....