NO ja som tam ani netukla.. Najprv som to mala zapnute ale som mala FB.. a potom taky hluk..Tak kliknem a tam SpongeBob .. POtom som to dala ešte raz a že najdi tri rozdiely.. tak som pozerala ale nič som netukla.. a tak hento nabehlo..že OK.. a vypla som to
niečo podobné mi raz dávno pustil otec, ale boli tam rybky a viackrát sa tam klikalo, až nakoniec... tak nenormálne som sa zľakla, až som sa rozrevala, to bolo hrozné
ako som otvorila ten obrázok už som vedela že na mna niečo zakričí ...achh som sa zlaklááá ..ako minule ked som tiež pozerala o Jecksonovi a to uplne prilepená na monitore aby som toho ducha uvidela a zrazu ...no ja som tak zapištala že všetci na mna kukali či mi nešibe strašnééé...
kurna som to mala tak nahlas az ma usko boli! ty kks som sa lakla az som to nevedela vypnut! fuj odteraz nebudem hladat rozdieli ani v casaku. :/ a ked budem mat nocne mory kam mam poslat sek za liecenie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a na hento druhe ti nikto neklikne
pri tomto som sa viac bal
@12 no dobre, zvedavosť ma premohla, ale toto
Zvuky na plné gule a toto zrazu...!
kurna som to mala tak nahlas az ma usko boli! ty kks som sa lakla az som to nevedela vypnut! fuj odteraz nebudem hladat rozdieli ani v casaku. :/ a ked budem mat nocne mory kam mam poslat sek za liecenie?