nie preto...mna len udivuje ze namiesto toho aby si jebla do googlu "deepest world lakes" a jebla mysou na prvy link o tom zalozis diskusiu na birdzi a cakas kym ti niekto prispeje o___O
to ze zvladas otvorit ten link a opisat prvych 5 nazvov ocenujem
btw mas tam podla maximalnej hlbky aj podla priemernej
podla mna take "inteligentne" dievca co si nevie sama nic vygooglit, nepochopi ani rozdie medzi maximalnou a priemernou hlbkou proste si opise 5 najvrchnejsi nazvov a referat je hotovy
@etelnair aky si ty neskutocne dokonaly, to ma uplne udivuje. asi by som diskusiu nezakladala keby mi napadlo hladat po EN... ucila som sa na velku pisomku kde bola aj tato otazka a skusala som to hladat no nenasla som to, nemala som na to vela casu tak som si naivne myslela ze tu by mi niekto vedel pomoct. Ale ako vidim dnes asi kazdy namiesto toho potrebuje druheho len zhodit, akoby som tu chcela neviem co od koho. PARDON ze som sa spytala, a nakoniec, nikto ti nekazal odpovedat, ak to beries takto
@zamidari pre teba. hovorit o inteligencii cloveka ak ho nepoznas, a sudit to z par viet je minimalne odvazne. Urazat ludi to je asi to co tu robi 80% uzivatelov. A takisto vyzera aj tvoj dalsi usudok, nerobila som referat ucila som sa na pisomku, a okrem tejto otazky som tam mala mnoho dalsich, cize nebol cas hladat jednu otazku pol hodiny. Nehovoriac o tom ze som sa to predtym snazila najst, len mi to fakt nenapadlo hladat po EN. Ale vdaka, obaja ste mi skvele vylepsili naladu.
@klaudiqa9 netreba byt zdaleka dokonaly ani mat vela casu na to, staci common sense....kazdopadne sa to dalo najst rychlejsie ako trva zalozit anketu a potom cakat kym niekto odpise
a k zamidarimu...ak bol problem v tom ze ta nenapadlo hladat to po anglicky tak myslim ze to daco docinenia s inteligenciou aj ma
a keby som ta chcel len zhodit tak ti ten link nedam
@etelnair ....sa nerozčuluj ..., no tak napísala a čo ...tu by bolo treba iných zdbať čo tu zakladajú fora aj ked je pravda že nájsť sa to dalo rýchlo ...a ni prax v tom nemusíš mať
@tomtoylc ja sa nerozculujem, mna to len udivuje ze mi ide na pol strany picovat....nabuduce ked jej dam link tak taky ze v jej vlastnom zaujme bude neklikat nan -.-
a to ze niekto je este vacsi kokot cloveka neospravedlnuje byt kokot (mongolsky sformulovane, nechce sa mi to prerabat)
@etelnair proste mi uz nic ine nenapadlo, ked som to nenasla v nasich 3 encyklopediach, a po slovensky, ako to napisat sem, a medzitym sa naucit ten zvysok. cize som necakala...ako pises.
nie nenapadlo, neviem po en az tak dobre, ale to je rokmi ktore som ju mala moznost sa ucit. keby si neovladal velmi dobre finstinu, sprosty priklad, ber aj hocijaky iny jazyk, tiez by si to nehladal v nej. a nevravim ze po en nic neviem, len ze nie velmi dobre. a myslim ze toto tu je viac ako zbytocne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to ze zvladas otvorit ten link a opisat prvych 5 nazvov ocenujem
btw mas tam podla maximalnej hlbky aj podla priemernej
podla mna take "inteligentne" dievca co si nevie sama nic vygooglit, nepochopi ani rozdie medzi maximalnou a priemernou hlbkou proste si opise 5 najvrchnejsi nazvov a referat je hotovy
@zamidari pre teba. hovorit o inteligencii cloveka ak ho nepoznas, a sudit to z par viet je minimalne odvazne. Urazat ludi to je asi to co tu robi 80% uzivatelov. A takisto vyzera aj tvoj dalsi usudok, nerobila som referat ucila som sa na pisomku, a okrem tejto otazky som tam mala mnoho dalsich, cize nebol cas hladat jednu otazku pol hodiny. Nehovoriac o tom ze som sa to predtym snazila najst, len mi to fakt nenapadlo hladat po EN. Ale vdaka, obaja ste mi skvele vylepsili naladu.
a k zamidarimu...ak bol problem v tom ze ta nenapadlo hladat to po anglicky tak myslim ze to daco docinenia s inteligenciou aj ma
a keby som ta chcel len zhodit tak ti ten link nedam
a to ze niekto je este vacsi kokot cloveka neospravedlnuje byt kokot (mongolsky sformulovane, nechce sa mi to prerabat)
a ja som jej ani nenadaval, nic
nie nenapadlo, neviem po en az tak dobre, ale to je rokmi ktore som ju mala moznost sa ucit. keby si neovladal velmi dobre finstinu, sprosty priklad, ber aj hocijaky iny jazyk, tiez by si to nehladal v nej. a nevravim ze po en nic neviem, len ze nie velmi dobre. a myslim ze toto tu je viac ako zbytocne...