Ludia, napiste nejake zazitky k tejto teme. Mna to este osobne nepostihlo. Minule sme si vsak s kamaratom jebli lsd a zatial co ja som bol asi 100 poschodi nad rajom (realne som sedel v zafajcenej izbe pred vypnutym televizorom ) , tak kamarat odisiel
ja som raz zazila nieco podobne...aj ked to bolo nic v porovnani z lsd...uzila som nejake tbl.,alkohol a pekne som sa zhulila...zazila som panicky strach,triasku...moje najdlhsie 4hodiny v zivote,asi ze som bola dobre spomalena a to trapenie sa vlieklo a vlieklo...
bala som sa ze sa to nikdy neskoni,realitu som nevnimala,len z velkej dialky...bola som vo vlastnom svete...sama bez pomoci...
Raz ked som to prehnal s travou, tak som mal dost blby zazitok. Boli sme asi 5ti v izbe a ja som vsetko pocul strasne hlasno a este k tomu som mal pocit, ze sa mi vsetko zvacsuje a zmensuje pred ocami, neviem to popisat, ani si nespominam presne.
Najhorsie bolo, ked do mna vsetci zacali picovat kvoli pizze, ktoru som objednal za 32SK, islo mi vtedy roztrhnut hlavu. Asi po hodine mi to preslo a uz som bol len tak fajne sfajceny, ale ten stav bol blby a prisiel mi ako vecnost.
ten zly pocit ze to nechce prestat je podla mna tym ze necakame co sa stane...pretoze vsetky drogy su nevyspitatelne a u kazdeho je to ine...nikdy newies co sa ti moze stat a kedy sa vratis...
bad trip? poznam chalana ktory si dal salviu a v stave (v ktorom nevedel co robi a nepametal si to) skrtil kamaratku a podobne.
ja osobne som len v nahulenosti videl v dialke motorku a zdalo sa mi ze je pri nej uplne rozjebany clovek akoby havaroval na tom mopede a cely vycukany dojdeme k nemu a on si iba opravoval masinu.
ja som mala raz dohulena normalnu halusku z travy..to sa mi stalo prvy krat proste, ved halucinacie z travy nezvyknu byt...no a to bolo tak ze sme stali v kruhu a pozamna siel kamarat ..a ja som zrazu dostala halusku ze ten kamarat je policajt a ide po mna a kusok od nas som videla auto policajne a sireny ..vtedy som sa dost bala..ae bolo to len nejak minutku
No tak ja som zažil niekoľko Bad tripov a pravdu povediac neprial by som ich nikonu, snáť len tým čo stále dokola melú o tom aké je to LSD super. Na začiatku sa zdalo, že sa z toho ani nedostanem(to bol moj vnútorný pocit a navonok som mohol fungovať celkom normálne) a nikto netušil, čo za horor som prežíval. Myslím, že som bol na pokraji psychyckého zrútenia a reálnej psychyckej poruchy. Pripadal som si ako menejcenný, nechcené dieťa, alebo ako idiot.
Čas a snaha to však zrovnávajú. Keď sa to už nedalo vydržať vrátil som sa k Bohu, ktorý síce neodstraňuje utrpenie, ale miluje, narozdiel od väčšiny ľudí, ktorí síce utrpenie nedokážu odstrániť(naopak ho rozmnožujú), ale o láske sa dá len ťažko hovoriť.
Včera som dočítal Hoffmanovu knihu o LSD a našiel som v nej niekoľko podobných zážitkov a tiež zmienku o tom, že Hoffman sa stal katolíkom(na margo ľudí čo hlásajú, že za ilegalitou drog treba vidieť Katolícku cirkev a nadnárodné korporácie. Celý Bad trip, ako z toho vyplýva, je dôsledkom samej podstaty pôsobenia LSD a nevyhne sa mu pri vyšších dávkach nikto. Vlastnými ale aj slovamy iných ľudí ide vlastne o stretnutie so smrťou, na ktroré sa samozrejme asi sotva niekto kto ,,ide na trip,, dokáže pripraviť. Je to viac než dosť zložité.
A som presvedčený, že LSD ani THC niesú spásou ľudstva. Totiž nad hmotou je duch, a to aj zlý duch a toho na Lsd zrejme neuvidíte a ak áno a to hoci len v jeho prejavoch bude to určite Hororový zážitok. Iba pre idota(v zmysle charakteru) to asi bude HALUZ.
Zažil niekto niečo podobné?
Badtrip mozete dostat z hocicoho. Ide vlastne o zly zazitok o nechcene zle stavy ktore musite zial vydrzat az do konca alebo ak to dokazete ignorovat ich a prepnut na neco ine vesele no to vam musi asi nekto pomoct zistit ci je to realita alebo fikcia... Najhorsie co som ja zazil bolo ze nas v lese kde sme hribovali zrazu zacali nahanat vojaci!!!!!! Najprv sme poculi stekot psov reku co to a potom vidime cely oddiel armadu cico no sme bezali ako o zivot tak rychlo som nikdy nebezal a rovno cez krovie pichliace cez blato dokonca naschval aj cez rieku po pas vo vode cely mokry obuty kamarat sa skoro utopil a potom sme ako jebnuti dosli do nejakej dediny ako ani newem kde bezali sme fakt strasne dlho a rychlo ludia na nas pozerali my sme vbehli do jednej zahrady ze sa schovame vysplhali sme sa na strom a tam ticho cakali nedychali len sme sa modlili a potili potom to nastastie uz prestalo no na tom strome sme boli dobre 3 hodiny ako sme neskor zistili potom prisel majitel ze sa mame pakovat a mi ze sme chameleony nehybali sme sa ignorovali sme ho on zobral sekeru zacal rubat strom samozrejme ze to nebolo realne asi tam ani nikto neprisel ale bolo to hrozne mysleli sme ze sa zdrbeme dole ze nas zareze a zje krvilacny masiar no katastrofa!!! Co nas zachranilo??? Kamarat vytahol brcko boli sme traja totiz tomu to konecne doznievalo ze si teda naposledy zahulime pred smrtou nikdy nezabudnem ako nam ganja pomohla zrazu sa pod nami objavila rozkvitnuta luka masiar nikde stebotali vtaciky setko bolo pekne tak sme zisli dole a vybrali sa domof... Na ten den nikdy nezabudnem horor!!!
ludia nikdi neprajem stav aki som ja mal z travi... bol zahmleni den piatok s kamosom sme si zriesil gram ... isli sme na vodne ... dali sme si obidvaja 0,4 do kotla ... stiahol som bongo skopavka taka ze som sa skoro pogrcal ... a zrazu ... triasavka zima suusky zrichlene ... prvich 5m v pohode .. a už zrazu napinanie zo sušiek .. grcanie a stav z okoloiducich ludi ... setko bolo na zlto a zdalo sa mi ako kebi som kazdich 5s flashoval ... prisla dalsia tika dalsia ... ešte stastie ze som tam mal kamaratov bo bi som bol total v sračkach .. v tedi som vlastne nechapal ničom setko bolo nerealne bol som bledy ako stena... potom som driemal ... chitil som utlm ale taki hnusni ako kebi som bol uplne na mol ... točenie hlavy nevladal som nič ked som prisiel domou hodil som poslednu tiku a zaspal som
ešte niečo k 16 citil som sa v stave ako absolutna nula .. no na uzde ma drzali len moji zhuleni kamosi .. snazil som sa ten zlly stav dat preč sadol som si popijal som vodu a predsatvoval som si dobry stav ale nešlo to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
bala som sa ze sa to nikdy neskoni,realitu som nevnimala,len z velkej dialky...bola som vo vlastnom svete...sama bez pomoci...
htuuza
Najhorsie bolo, ked do mna vsetci zacali picovat kvoli pizze, ktoru som objednal za 32SK, islo mi vtedy roztrhnut hlavu. Asi po hodine mi to preslo a uz som bol len tak fajne sfajceny, ale ten stav bol blby a prisiel mi ako vecnost.
ja som mal dosť zlý pocit z toho že to nechcelo prestať
ja osobne som len v nahulenosti videl v dialke motorku a zdalo sa mi ze je pri nej uplne rozjebany clovek akoby havaroval na tom mopede a cely vycukany dojdeme k nemu a on si iba opravoval masinu.
Čas a snaha to však zrovnávajú. Keď sa to už nedalo vydržať vrátil som sa k Bohu, ktorý síce neodstraňuje utrpenie, ale miluje, narozdiel od väčšiny ľudí, ktorí síce utrpenie nedokážu odstrániť(naopak ho rozmnožujú), ale o láske sa dá len ťažko hovoriť.
Včera som dočítal Hoffmanovu knihu o LSD a našiel som v nej niekoľko podobných zážitkov a tiež zmienku o tom, že Hoffman sa stal katolíkom(na margo ľudí čo hlásajú, že za ilegalitou drog treba vidieť Katolícku cirkev a nadnárodné korporácie. Celý Bad trip, ako z toho vyplýva, je dôsledkom samej podstaty pôsobenia LSD a nevyhne sa mu pri vyšších dávkach nikto. Vlastnými ale aj slovamy iných ľudí ide vlastne o stretnutie so smrťou, na ktroré sa samozrejme asi sotva niekto kto ,,ide na trip,, dokáže pripraviť. Je to viac než dosť zložité.
A som presvedčený, že LSD ani THC niesú spásou ľudstva. Totiž nad hmotou je duch, a to aj zlý duch a toho na Lsd zrejme neuvidíte a ak áno a to hoci len v jeho prejavoch bude to určite Hororový zážitok. Iba pre idota(v zmysle charakteru) to asi bude HALUZ.
Zažil niekto niečo podobné?
To je trúfalosť, takto cez internet si zháňať drogy z class A : )
Alebo skôr zúfalosť?