Ale bolo to teraz poslednú sobotu. Spravil som fakt najväčšiu pičovinu akú som kedy v živote spravil a nikdy by som si nemyslel že by som bol niekedy schopný niečo také spraviť.
Strašne mi to behá stále teraz po rozume, nespím kvôli tomu, neviem sa na nič sústrediť, je to hrozné. Keď aj zaspím tak mám o tom hrozné sny a hneď sa budím celý spotený.
A bojím sa že to nikdy neprejde.
A keby moja priateľka nebola tak úžasná a fakt by ma nemilovala, tak už by to bola moja ex
Najhoršie na tom je, že sa to nijak nedá vrátiť späť. Proste sa to už stalo. A strašne ma to mrzí celé
Je mi zo mňa zle, úplne som sa znechutil sám sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
takže myslím, že ja by som sa nechcela vracať späť a niečo meniť...
Ale bolo to teraz poslednú sobotu. Spravil som fakt najväčšiu pičovinu akú som kedy v živote spravil a nikdy by som si nemyslel že by som bol niekedy schopný niečo také spraviť.
Strašne mi to behá stále teraz po rozume, nespím kvôli tomu, neviem sa na nič sústrediť, je to hrozné. Keď aj zaspím tak mám o tom hrozné sny a hneď sa budím celý spotený.
A bojím sa že to nikdy neprejde.
A keby moja priateľka nebola tak úžasná a fakt by ma nemilovala, tak už by to bola moja ex
Najhoršie na tom je, že sa to nijak nedá vrátiť späť. Proste sa to už stalo. A strašne ma to mrzí celé
Je mi zo mňa zle, úplne som sa znechutil sám sebe.
Momentálne, ale určite by som našla xy horších dní.
momentalne mi nenapada, par zlych dni bolo, ale nic, co extremne lutujem