@campino aky petko? (radsej som to zmazal) ziadny petko... ide o to ze kamarat si dal kratom prvy krat v zivote, ja som mu to dal na vytriezvenie ale jemu z toho prislo zle namiesto vytriezvenia bol opity este viac skoro sa prizabil vonku keby ho nedrzim tak tam odpadne potom ho odviezol taxi dufam ze je ok. ja som medzitym este stratil 160 € a potom este 50€ nechal v taxiku bol som opity po dlhej dobe
@torpedo08 kratom neni vyslovene droga. ucinky su velmi slabucke. da ti to miernu euforiu asi ako kava. kratom je v EU legalna rastlinka a je to silne asi tak ako kofein... okrem toho to znizuje krvny tlak obsahuje vela vitaminov a antioxidantov (podobne ako zeleny caj) a posilnuje imunitny system. a ked si opity tak ze ledva stojis na nohach tak po nom trochu vytriezvies. tada aspon na mna to tak vzdy funguje... na kamarata to evidentne fungovalo inak ale on pil aj tvrdy alkohol a mozno mu to tak zaposobilo lebo na to nebol zvyknuty neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov