neviem podľa vás proste najhoršia,, možno najtrápnejšia, nejčastejšia anketa alebo diskusia taká čo vám riadne lezia na nervy, Dajte sem tú otázku : D a nedávajte túto!! bola by som smutná
a druhe naj sú keď sa baba spýta že aké baby sa vám pačia A dá také možnosti že je jasné ktorú si vyberú etc: 1. krásne baba s veľkými kozami ale sprostá dutá 2. celkom pekná baba , pohoďáčka usmievavá inteligentná
neviem... je ich veľa... a možno aj niektoré z mojich tam radíte, ale je mi to jedno súhlasím so všetkými čo píšu hore ostatní... fakt niektoré nemali chybu... ale táto sa výnimočne podarila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Páči sa mi, ale neviem ako mu to povedať.
Neviem si vybrať z dvoch chalanov, poradte!!!
Má narodky, čo mu mám kúpiť?!
Páči sa Vám EMO?
atď
je toho veľa
+ "sezónne" diskusie o vianociach, valentínovi, Michaelovi Jacksonovi atď.
to mi fakt uz poriadne leze na city
a kto by to daval este aj cez prazdniny
potom ankety z názvom "máte radi...." a v tom nejaka lady gaga alebo avrilka...
a pdobne forumka ktoree su tu stale kazdy den....
Som sexy?
Môj penis ma 1,5cm je to normálne?
Som tehotná keď som mala semeno na ruke?
a druhe naj sú keď sa baba spýta že aké baby sa vám pačia A dá také možnosti že je jasné ktorú si vyberú etc: 1. krásne baba s veľkými kozami ale sprostá dutá 2. celkom pekná baba , pohoďáčka usmievavá inteligentná
potom nejaké kktiny od @epopo a tak
pacim sa vam?
co si myslite o mne?
alebo kde mlade 12-13 rocne dievcatka pisu chujovinky typu:
"ach boze ti chalani!!"
"Mate ma radi?"
"Som pekná?"
narcisticke sklony sa nezapru
-aký štýl hudby počúvate/je najlepší, najhorší
-tie sezónne, ktoré sú tu minimálne 10 krát denne,Valentín,Vianoce,máte radi Veľkú Noc atd...
-čo mám robiť ked sa nudím?
-ako zbaliť chalana/babu?
-je lepší veľký alebo malý penis?
Myslím že aj stačí
toto ma vie nasrať
ako sa vyhnúť písonke, či existuje strata zraku na jeden deň ale už uvedené vyššie fóra nemajú chybu
"Akú hudbu počúvate?"
"Aký typ baby sa vám najviac páči?"
"Aké vlasy sa vám na babe páčia?"
a tak dále...
jaaj naslo by sa vela vella takych co by mali hned mazat...