úúúplne najlepšie je zahlásiť, že potrebuje byť sám, vyriešiť si nejaké veci a svoj hodnotový rebríček a do týždňa na to sa dá dokopy s inou, to je najlepšie!
ja som mal niečo s mojou profkou...ver alebo nie ....a tá veta znela....mimochodom bolo to asi 3 dni do zadu ..... znenie : zlyhala ste ako pedagog aj ako manželka
mne pri rozchode powedala ze si niekoho nasla a 24 hodin predtym mi hovorila ze som dokonaly a ako moc ma lubi... Mno o den neskor som jej zavolal ze ako sa ma blah blah a mne powedala do telefonu ze si niekoho nasla... prislo mi zle musel som na chvilu vypnut mobil a predychat to...
Zacal som s nou chodit pretoze bola strasne mila a slusna, hoci sme mali vela nezhodov ohladne nabozenstva (som atheista) alebo filmov... jej oblubeny film bol Twilight (uz len ked pocujem ten nazov tak som vytoceny do nepricetnosti), potom nejaku dobu som sa sam seba pytal ci mam v tom vztahu pokracovat alebo nie... lebo mali sme viac nezhod nez spolocneho ale nakoniec som si na nu navykol a prave vtedy sme videli tento... zaujimavy telefonat.
Niekoho si nasla (predychal som to) a ked som sa spytal ze koho... tak mi powedala ze si zacala s jej najlepsou kamaratkou s ktorou sa pozna uz 10 rokov.
Takze co ma zlomilo nebolo to ze si niekoho nasla ale to ze to bol clovek rovnakeho pohlavia - -
ta veta ... to by bola rana pod pas .. aneb "dajme si pauzu","ostanme len kamarati" a este "mam inu ineho " ... chapem ze nic netrva vecne .. ale take slova vedia dost boliet
@Foxhound túú som tam fakt mohla zaradiť do kelu, že mi nenapadla
@Feex8 uhmm fakt.. tá je ozaj hnusná..alebo taka no, nie na mieste myslím.. lebo z lásky sa to nedá.. vlastne možno aj dá, len čo ja viem či sa vtedy chce vôbec
,,Neviem, či ťa ešte dokážem ľúbiť" si viem z hľadiska obsahu predstaviť, ale znie to tak pateticky a gýčovo, že by som dotyčného najskôr na mieste ogrcala.
"... mam nejake problemy, ktore si musim vyriesit sam... v samote... ved sme predsa vedeli ze to nebude idealne... vedeli sme do coho ideme... vramci spolocenskeho zivota som akoze "stastny" ale nikto nevie ako trpim vo vnutri... uz to nedokazem, neviem asi som zbabelec..."... len par veci... hlavne ze potom vyrok na adresu nasho "vztahu" bol... "ved sranda musi byt, nie? "..............
A vies ze nie... ja som typ co najradsej sedi doma za Pc, pozera anime, filmy, ide won si zakopat pripadne iny druh treningu (hoci sport ako media ma nezaujima), nechodim chlastat, necitam knihy, proste... som nudny, takze predtym nez vztah zacnem som zmiereny s tym ze nieco take sa moze stat a bol by som rozhodne radsej keby to pokracovalo chalanom. S zenou to je je uplne ine ihrisko... co by ihrisko, uplne iny sport - -
@hov ädo ja som ani nestuhla. len som tak počúvala dotyčného vyrevúvanie sa o tom, aká som úžasná a super a že ma má veľmi veľmi rád a nechce ma stratiť, ale musí si prehodnotiť bla bla bla.
ten plač bol fascinujúci.
ešte fascinujúcejšie bolo to zistenie, že sa dal dokopy s inou, haha.
@grietusha akože dnes som sa stretol s jednou mojou bejvalkou... urobil som to síce s ročným opozdením, ale malo to svoj efekt... obaja sme uznali, že to bolo krásne, spontánne a nafrasa
@45 to hej ... najhoršie je asi predýchať že sa s tebou rozišiel lebo si našiel náhradu ... alebo ked ti ráno píše smsky že ako ťa lúbi že sa teší že budete dnes spolu a ked ste spolu ti dá kopačky ...
@Grietusha presne to iste.. nechcem t astratit si uzasna, lubim ta.. ale vies musim si vyriesit par veci, dat si doporiadku zivot.. ved iba tak na tyzden...
a potom ten plac, ked so povedala ziadne take .. ked chces tak chod ale uz sa nevracaj..zbabelec.. lol
@ashythaka je smutné že to berieš zrovna takto... Keby chodila s chlapcom tak by si sa necítil blbo keby si vedel kto to je? A keby bol napr ešte "nudnejší" ako ty??? nehnevalo by ťa to viac??
Jednoducho som nezdielal jej zaluby ako napr. sprtanie knih....A ked ta necha po 24 hodinach po tom co ti powe ako moc ta lubi a aka si dokonala... nakoniec ta podvedie s niekym kdo ani len neni opacneho pohlavia, budes sa citit oklamana...
@sandy114 niesi prva co to mi to powedala.... co to s vami ludia je?
Mno skoda ze to jedine co nedokazem odpustit je newera, potom sa na taku osobu vykaslem newem nedokazem ju mat rad, vzdy sa da o takych veciach porozpravat, ked je problem tak s nim won a nie ze hura do dalsieho.
@ashythaka no je to zvláštne..Poznala som podobné prípady a práveže mi tí chlapci povedali, že sú radi, že aspoň ich ex chodí s holkou a nie s chlapcom... Ale neboj nájdeš inú, lepšiu, čo budete mať viac spoločných záujmov raz to určite príde
No jak tak citam,ze "ostanme kamarati" sa vam nepaci... shit... xD alebo "dame si pauzu" Ked v tej chvili ma nic lepsie nenapadlo. Ked vidim, ze vztah by nefungoval, ale mam toho cloveka rad...tak chcem ostat aspon kamaratmi...a pauza...niekedy taka pauzicka pekne prospeje
Nechapem preco by niekdo mal byt rad ze ten koho lubil a bolo mu aj powedane ze ho ta osoba lubi vlastne kope za iny tym. Ta osoba ti potom zacne vraviet veci ze ona ale newedela ze sa to stane a ze cely vztah bol prakticky omyl. Nevidim dovod preco by som mal byt rad.
Skor ma mrzi ze som bol sucastou nerozhodnosti babi ktora ocividne ma... nejake problemy a ludia su jej lahostajni. Mozno sa tebe paci predstava ze ti dneska frajer powe ze ta strasne lubi a zajtra sa s tebou rozide lebo si niekoho nasiel a ako bodku ti zasadi ze je gay...
Hej, ludia nezabudnime na vetu:,, myslim, ze niesom pre teba dost dobry,, a podobne ak vam niekto povie toto tak si chodte kupit velku zmrzlinu a cokoladu lebo ste prave dostali kopacky
@23 prepac ze skacem do konverzacie, ale mozno ked si nasla niekoho ineho, resp. ine dievca, asi nenasla lepsieho chlapca nez ty... len jej vyhovovala viac zena, ktoru uz poznala dlho... skus to zobrat tak, bol si pre nu mozno posledny zaroven najlepsi muz ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
222 komentov
mne pri rozchode powedala ze si niekoho nasla a 24 hodin predtym mi hovorila ze som dokonaly a ako moc ma lubi... Mno o den neskor som jej zavolal ze ako sa ma blah blah a mne powedala do telefonu ze si niekoho nasla... prislo mi zle musel som na chvilu vypnut mobil a predychat to...
Zacal som s nou chodit pretoze bola strasne mila a slusna, hoci sme mali vela nezhodov ohladne nabozenstva (som atheista) alebo filmov... jej oblubeny film bol Twilight (uz len ked pocujem ten nazov tak som vytoceny do nepricetnosti), potom nejaku dobu som sa sam seba pytal ci mam v tom vztahu pokracovat alebo nie... lebo mali sme viac nezhod nez spolocneho ale nakoniec som si na nu navykol a prave vtedy sme videli tento... zaujimavy telefonat.
Niekoho si nasla (predychal som to) a ked som sa spytal ze koho... tak mi powedala ze si zacala s jej najlepsou kamaratkou s ktorou sa pozna uz 10 rokov.
Takze co ma zlomilo nebolo to ze si niekoho nasla ale to ze to bol clovek rovnakeho pohlavia - -
ale úplne najlepšie je: "zostaňme iba priatelia/môžme byť priatelia" keď niekomu lásku vyznávaš
@Feex8 uhmm fakt.. tá je ozaj hnusná..alebo taka no, nie na mieste myslím.. lebo z lásky sa to nedá.. vlastne možno aj dá, len čo ja viem či sa vtedy chce vôbec
@Meredith555 ten pocit ked si "na vážkach" že ?
@Cabicabi pauza znamená koniec.. je to tak no
@Ashythaka hej už si mi to raz vravel.. gr.. =/
A vies ze nie... ja som typ co najradsej sedi doma za Pc, pozera anime, filmy, ide won si zakopat pripadne iny druh treningu (hoci sport ako media ma nezaujima), nechodim chlastat, necitam knihy, proste... som nudny, takze predtym nez vztah zacnem som zmiereny s tym ze nieco take sa moze stat a bol by som rozhodne radsej keby to pokracovalo chalanom. S zenou to je je uplne ine ihrisko... co by ihrisko, uplne iny sport - -
Asi som lesbicka/ gay.... v tom pripade musel dotycny ako zensko/muzske pokolenie sklamat na plnej ciare....
Jednoznacne toto
ten plač bol fascinujúci.
ešte fascinujúcejšie bolo to zistenie, že sa dal dokopy s inou, haha.
mne už je to teraz len nehorázne smiešne.
tiež mi niektoré (mnohé) rozchody prídu také... smiešne
tak takto nejak by asi znela
škoda, že tú smiešnosť tam vidíme až s odstupom času.
- chcem aby to bolo ako predtým
- bol by som ale rád/a, keby sme ostali dobrými kamarátmi
- potrebujem čas
- musím si to usporiadať v hlave
- neviem čo cítim
- si až príliš dobrý/á pre mňa
- dajme si pauzu
- neviem čo chcem
- mám ťa strašne rád/ešte stále ťa ľúbim, ale nemôžem už a bla bla bla...
a vlastne, všetky vety sú hrozné, občas by len stačilo povedať, že KONIEC a žiadne argumenty ani nič...len KONIEC a každý ide kade vie...
Ale celkovo keď niekto na druhého nemá čas lebo ho nechce mať tak je to oveľa viac v piči ako pri tých ostatných možnostiach
@kat hej no ten "koniec" to by bolo fajn.. lenze druheho by stale žralo že prečo.. no ved si to predstav..
a potom ten plac, ked so povedala ziadne take .. ked chces tak chod ale uz sa nevracaj..zbabelec.. lol
nakopla by som mu do vajec a tej debilke by som rozbila hlavu o stenu..!!!
"potrebujem byť sám..nemať babu" ( jeb prejdú dva dni a zas dáku má)
"podľa jedného kvízu v Emme by sme sa mali rozísť"
Inac sa stotoznujem s @49
Jednoducho som nezdielal jej zaluby ako napr. sprtanie knih....A ked ta necha po 24 hodinach po tom co ti powe ako moc ta lubi a aka si dokonala... nakoniec ta podvedie s niekym kdo ani len neni opacneho pohlavia, budes sa citit oklamana...
Mno skoda ze to jedine co nedokazem odpustit je newera, potom sa na taku osobu vykaslem newem nedokazem ju mat rad, vzdy sa da o takych veciach porozpravat, ked je problem tak s nim won a nie ze hura do dalsieho.
Nechapem preco by niekdo mal byt rad ze ten koho lubil a bolo mu aj powedane ze ho ta osoba lubi vlastne kope za iny tym. Ta osoba ti potom zacne vraviet veci ze ona ale newedela ze sa to stane a ze cely vztah bol prakticky omyl. Nevidim dovod preco by som mal byt rad.
Skor ma mrzi ze som bol sucastou nerozhodnosti babi ktora ocividne ma... nejake problemy a ludia su jej lahostajni. Mozno sa tebe paci predstava ze ti dneska frajer powe ze ta strasne lubi a zajtra sa s tebou rozide lebo si niekoho nasiel a ako bodku ti zasadi ze je gay...
urcite uz velaa z vas zazilo situaciu,ked na otazku preco???... nedostalo ziadnu odpoved a potom to clovek vrta v hlave...