Lebo všetci aj viete o čom hovoríte, že? Vrakuňa je krásne miesto, je tu veľa zelene, Dunaj tu preteká (ANO DUNAJ), takisto nesmierne veľa polí a parkov, a Pentagon už dávno nie je to čo býval. Už tam existujú aj čisté a slušné vchody. Som zvedavá kedy naposledy ste šli cez Vrakuňu alebo Biskupice.
tak toto nepochopim ..vrakuna sama stoka..uplne spatna cast bratislavy kde sa mi nepaci uplne ze vonkoncom nic a poloha od centra uplne v prdeli a daju to dokopy s ruzinovom co je asi najkrajsia nova cast BA s castami race este a samozrejme neratam casti lukrativne v centre smer koliba atd.
a najhorsia ulica v BA? no bezpochyby stavbarska a prekrasny to pentagon
Akože, Vrakuňa mi nepripadá tak klasicky Bratislavsky, je to celkom pokojná časť podla mňa. LEN TAM NIČ NIE JE. žiadne kaviarne ani reštaurácie čo by stáli za to, ten bowling čo tam pred rokom postavili bol už prvý deň mojej návštevy na hovno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale tá je fajn
otrasné bývanie. 164762943629 cigánov, priamoúmerne fetošov, bezďákov, celé zle proste. všetko lepšie ako toto
a najhorsia ulica v BA? no bezpochyby stavbarska a prekrasny to pentagon
Takže to zas vyhrala Petržalka