@nationalgeographic Je to dosť pokrytectvo. Tvrdiť, že je to najškaredšie miesto aké si videl a stavím sa, že tu študuješ, všakže?
Samozrejme, to sa nevylučuje...jasné, že môžeš mať k miestu ktoré obývaš negatívny postoj...ale prečo si potom nešiel trebárs napr. do KE? Máš to jednak bližšie a jednak by to bolo pre teba asi aj krajšie a príjemnejšie prostredie, či nie? Ak tu však neštuduješ, tak potom nič, beriem späť čo som povedal.
Pre mňa osobne - neviem, nenapadá mi žiadne také miesto momentálne...
Bol som tam a napisal som co si myslim a je to najskaredsie mesto ake som navstivil nie ze je to najskaredsie mesto na svete, su aj skaredsie aj na slovensku samozrejme...
miesto,mesto..to je jedno ,prispevok nemenim..ba doplnam..podbrezova..to je tak sede mesto,,ach..v kazdom rocnom obdobi..deprimujuce dost..
@laurikaaa ktory park? ja som bol raz v takom lesoparku a celkom v pohode..na to,ze ma tam poznal az jeden clovek opekacka a zrazu fizli,a ze obcianku a kukaju,vy tu co chccete
ja nechapem ci ste dyslektici alebo co ale polovica z vas tu drmoli mesta napriek tomu, ze zakladatel sa pytal na urcite miesto, a este to neskor raz upresnil -,-
@smajdalf ja som tam zil 7 rokov a tiez sa mi zda hrozna, skareda, nudna a ufucana.. na to, ze je to 3.-5. (neviem presne) najvacsie mesto, tak nic moc...
@smajdalf Žijem tam väčšinu roka už skoro 3 roky. A moje dojmy vystihol presne @36. Navyše nemá ani poriadnu pešiu zónu. Nenašiel som tam nič, čo by ma zaujalo.
Mňa tak teraz napadla jedna ulička v Bruseli, už ani neviem kde presne. Inak celkom slušná by mohla byť,nejaké reštiky tam tušim boli, ale akosi sme sa v nej ocitli skoro ráno a vyzeralo to tam ako po najväčšej kalbe sveta. Porozbíjané flaše, odpadky, všelijaký bordel po zemi, ogrcané, smrad, ešte aj taký čudní týpci sa tam motkali, no hnus proste.
nechcem sa východniarov nejako dotknúť........ale keď som išiel do KE.......tak keď idete do BA, tak vidite po ceste zavody, vidite tam rôzne podniky (reštaurácie atď.) a tak........ale tu??? Absolútne nič, nič a ešte raz nič.......išiel som tam cez LC........ale fakt, a ešte to umocňoval fakt, že bolo pochmúrne počasie, takže na mňa to možno pôsobilo ešte horšie aké to bolo....
A jedno konkrétne miesto???? Luník IX.....opäť Košičania, ale tento "úkaz" je hanbou SVK (samozrejme aj s inými takýmito osadami.......
btw. niekomu sa nepáči BA??? Veď to je jedno z TOP krásnych miest na SVK.....
Keď sme s kamošom na dovolenke bývali zadarmo v ubytovni ktorá sa mala o pár dni búrať verte mi tam by ste nechceli bývať ten záchod a strach chodiť bez topánok
@vladqog na čase bolo už asi pred desiatimi rokmi, ale konečne sa do toho pustili Ale teraz už vyzerá dobre, teda, aspoň hlavná budova, neviem či budú robiť aj podchody nové.
@tommyhot@paracelsus Ja tam žijem už 19 rokov, posledného pol roka v žiline a predtým 4 roky v trnave, takže argumenty, ktoré by nasledovali, že nič iné nepoznám, sú absolutely invalid... Za to že vás tam nič nezaujíma, to neznamená že je to škaredé mesto. Neviem čo ti na pešej zóne chýba, sú tam obchody skoro každého druhu, kaviarne, šenky, reštaurácie, cestovky, banky a ešte aj DAB. Ak ti vadí že tam nie sú diskotéky tak sa presuň na Kmeťkovu, čo je asi 3 minúty chôdze od divadla a máš tam Rio, Devils a Lunu...
Ale zaujímavé je, že väčšina ľudí ešte stále nepochopila že sa jedná o MIESTO, nie mesto
@fluptak tie podniky tam nie su preto, lebo ti tvoji oblubeni politici maju tak akurat v pici ci tam je nejaka dopravna infrastruktura a dialnice pre potrebny transport materialov a ostatnych veci...mimochodom neviem jak ty ale ja ked idem do BA (hoci v nej zijem) tak sa citim ako keby som siel do ospalej diery po tej nekonecnej dialnici a vlastne aj ked som v BA stale je ten pocit az kym nezbadam aspon hrad
@smajdalf aha, to ze sa tebe paci to mesto znamena, ze nemozem povedat, ze je to mesto absolutne otrasne?
Pesia zona je mala, uzka, neda sa tam poriadne ani posediet. Chod sa pozriet povedzme do BB, alebo do Kosic ako ma vyzerat pesia zona. Ta Nitrianska je len parodia.
Ake su v NR restauracie? A teraz ma nezaujimaju pizzerie, alebo vyvarovne ala hoffer, ale normalna seriozna restauracia na urovni? Kaviarne su vyludnene, v meste je obrazne povedane 5 bankomatov, z toho 3 v mlynoch. Aspon tych par krciem stoji za to...
@bramciatko Ale čoby nie. Keďže ju zo všetkých miest, ktoré som doposiaľ navštívil pokladám za škaredé mesto, nevidím dôvod prečo by som to nemohol v takto ladenom fóre slobodne vyjadriť.
@smajdal Som vrcholne nespoločenský človek a veci, ktoré si spomenul ma vonkoncom nezaujímajú. A opäť musím súhlasiť s viacerými vecami, ktoré napísal @63. Len preto, že bránite svoje mesto ju ešte iní nemusia pokladať za peknú. A nitrianska pešia zóna je stiesnená, fádna a nie je na nej nič, čím by vytŕčala z davu oproti iným.
A buď si istý, že rozdiel medzi mestom a miestom chápem.
@paracelsus Nitra nie je moje mesto a ja tvoj názor beriem iba si to napísal takým nepriateľským spôsobom, že som na to proste reagovala lebo mi to neprišlo fér.
@cannabiss Arad? kedy si tam bol naposledy? ja som tam bol nedavno a na to,ze je to rumunsko,tak to mesto je krajsie nez vsetky mesta na svk.. (okrem mojho) mam aj fotku v albume tej radnice z noci..
@l1me ked tak na to spominam, aj mne trvalo dost dlho kym som sa zbavila vseobecneho strachu z tej oblasti ale ked si zvyknes, nie je to tam take zle, nic sa mi za tie roky nestalo (byvala som v blizkosti)
a ak by som mala prispiet do diskusie:
MIESTO: v BA pod mostami - apollo a lafranconi, tam je to idealne na znasilnenie a zahrabanie (ach)
a MESTO: velmi zle na mna posobila Snina. a všetky malé dediny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
pri tomto som odfoteny ako mam na tom ruku
a este taku ubytovnu v bratislave...
Cítila som sa ako na Aljaške počas svetovej ekonomickej krízy.
nechcem tu mesta ani dediny
@luthien miesto
Samozrejme, to sa nevylučuje...jasné, že môžeš mať k miestu ktoré obývaš negatívny postoj...ale prečo si potom nešiel trebárs napr. do KE? Máš to jednak bližšie a jednak by to bolo pre teba asi aj krajšie a príjemnejšie prostredie, či nie? Ak tu však neštuduješ, tak potom nič, beriem späť čo som povedal.
Pre mňa osobne - neviem, nenapadá mi žiadne také miesto momentálne...
A najhoršie miesto aké som kedy videla bol park v prievidzi ...
Bol som tam a napisal som co si myslim a je to najskaredsie mesto ake som navstivil nie ze je to najskaredsie mesto na svete, su aj skaredsie aj na slovensku samozrejme...
@laurikaaa ktory park? ja som bol raz v takom lesoparku a celkom v pohode..na to,ze ma tam poznal az jeden clovek opekacka a zrazu fizli,a ze obcianku a kukaju,vy tu co chccete
@29 by ma zaujímalo kde v Nitre si bol keď sa ti zdá škaredá...
A jedno konkrétne miesto???? Luník IX.....opäť Košičania, ale tento "úkaz" je hanbou SVK (samozrejme aj s inými takýmito osadami.......
btw. niekomu sa nepáči BA??? Veď to je jedno z TOP krásnych miest na SVK.....
BA, Trebišov ( to čo bolo za dieru ty kokos O_ô) a jedna štvrť v Leeds. Totálny otras.
@tommyhot @paracelsus Ja tam žijem už 19 rokov, posledného pol roka v žiline a predtým 4 roky v trnave, takže argumenty, ktoré by nasledovali, že nič iné nepoznám, sú absolutely invalid... Za to že vás tam nič nezaujíma, to neznamená že je to škaredé mesto. Neviem čo ti na pešej zóne chýba, sú tam obchody skoro každého druhu, kaviarne, šenky, reštaurácie, cestovky, banky a ešte aj DAB. Ak ti vadí že tam nie sú diskotéky tak sa presuň na Kmeťkovu, čo je asi 3 minúty chôdze od divadla a máš tam Rio, Devils a Lunu...
Ale zaujímavé je, že väčšina ľudí ešte stále nepochopila že sa jedná o MIESTO, nie mesto
milujem BB, ale tá stanica... no ja nechápem...
Pesia zona je mala, uzka, neda sa tam poriadne ani posediet. Chod sa pozriet povedzme do BB, alebo do Kosic ako ma vyzerat pesia zona. Ta Nitrianska je len parodia.
Ake su v NR restauracie? A teraz ma nezaujimaju pizzerie, alebo vyvarovne ala hoffer, ale normalna seriozna restauracia na urovni? Kaviarne su vyludnene, v meste je obrazne povedane 5 bankomatov, z toho 3 v mlynoch. Aspon tych par krciem stoji za to...
@smajdal Som vrcholne nespoločenský človek a veci, ktoré si spomenul ma vonkoncom nezaujímajú. A opäť musím súhlasiť s viacerými vecami, ktoré napísal @63. Len preto, že bránite svoje mesto ju ešte iní nemusia pokladať za peknú. A nitrianska pešia zóna je stiesnená, fádna a nie je na nej nič, čím by vytŕčala z davu oproti iným.
A buď si istý, že rozdiel medzi mestom a miestom chápem.
Ale váš lokálpatriotizmus je vskutku sympatický.
@jebat iste..
a ak by som mala prispiet do diskusie:
MIESTO: v BA pod mostami - apollo a lafranconi, tam je to idealne na znasilnenie a zahrabanie (ach)
a MESTO: velmi zle na mna posobila Snina. a všetky malé dediny.