suhlas. ja neznasam Jemne melodie. dokažu mi do 30 minut znechutit akykolvek sladak. nemusim ani radio expres - to je taka nechutna stredne generacna vlna. za 4 hodiny zahraju niektore skladby aj 3-krat. preto RADIO nepocuvam. jedine, co sa da v akutnom pripade je ozaj FM radio.
fun je kral komercie medzi radiami, markiza medzi televiziami, novy cas medzi dennikmi a bleskovky.sk medzi netovymi portalmi a podla mna vsetko riadia ti isti ludia napojeni na dzuridnu a spol...howgh
jn a FM je jednoznacne naj lebo tam hraju DnB ktory milujem a vobec este jazz ktory tiez musim a celkovo su best nic sa na nic nechyta minimalna komercia podla mna... pocuvat to po 22:00 je radost pre usi...
vo funku pustaju priserne pesnicky a v exprese ide kazdych 10 minut ta ista.. jemne melodie som raz pocula a bohate stacilo. FM som asi este ani nepocula.
Funko bolo super, pokazilo sa. Expres bol super... pokazil sa. Proste ja uz to nepocuvam. V aute si zapnem nejaku moju hudbu a naladeny mam Expres, kvoli jedinej dobre veci a to je dopravny servis, co sa v aute hodi. Inak... osrat ich.
vsetci, co sa trochu vyznaju predsa musia vediet, ze najkomercnejsi je Expres. ked tak, Funko je az po nom. ma tu neserte. a keby som nebola navyknuta a nemala (dufam, ze len zatial) obmedzeny hudobny vkus, urcite pocuvam FM. je to dobre radio a bola som v nom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a co hraju? nazov je tusim dost vystizny
neviem ci to je pravda ale paci sa mi tvoj nazor
jn a FM je jednoznacne naj lebo tam hraju DnB ktory milujem a vobec este jazz ktory tiez musim a celkovo su best nic sa na nic nechyta minimalna komercia podla mna... pocuvat to po 22:00 je radost pre usi...
Darmo,kde su prachy a sprostí fanusikovia tak to tam hraju 10 x to iste do dna.
ja keď počúvam rádio, tak Okey
inak radio nepocuvam...a neznasam Max
Ja pocuvam Okey a v aute radio Hey.
radia inka moc nepocuvam a ked uz tak jedine tak ze ich furt medyi sebou prepinam podla toho kde co je
- 2 úplne najkomerčnejšie rádiá na Slovensku. Neznášam, keď za deň dajú jeden "najväčší hit" aj 5x :p
Ja počúvam Radio MAX