Označ svojho favorita. Súťaž o najkrajšieho birdz chalana. Keďže som nechcela nikoho diskriminovat lebo je tu veľa cahalnov tak preto som nedala aknetu a môžte písať svoju voľbu do komentára. Komentár z najviac hviezdičkami vyhráva.
Výsledky sútaže :
1.miesto o najkrajšieho birdz chalana vyhráva :@teal (nabudúce mi nekomoľ meno)( s počtom hlasov 10)
2.miesto @martin093 s počtom (hlasov 5 )
2.miesto @nicolascage (s počtom hlasov 5)
3.miesto @jaros (s počtom hlasov 4)
4.miesto @cccp s počtom hlasov 3
5.miesto @tomtoylc s počtom hlasov jeden
6. miesto všetci zucastneni : @torpedo08 @christiano_301 @patejdl @robinson a @1ggy @samtord @lukaso121 @fukaj
Vsetkym zúčastneným a výhercom gratujem k umiestneniu a želám pekný deň
@torpedo08 no to áno ale potom by sa viacerí nedostali do hodnotenia tal do to zobrala celkovo.. Však si pozri kto reálne koho označil a uvidíš ze je to veľmi málo... Tak preto som to dala vseobečne
@torpedo08 Ale jak? Ale jak? Veď ja som seba síce nenominoval, ale aj tak som dostal som najviac hviezd a podľa pravidiel som teda vyhral. :S Tak vám treba.
@torpedo08 Ja som sa tam ocitol len preto že som trepol kravinu, síce pravdivú ale kravinu @Clarise urob to ešte raz a daj možnosť hlasovať, vyber si sama birdzakov
@martin093 ja asi preto ze som nominoval Chrisa a ta anketa tu bola kde sa hlasovalo z moznosti no Clarise to prave preto chcela takto spravit bez moznosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@1ggy
Inak zdrzujem sa hlasovania, pretoze sem uz moji favoriti nechodia, len som si chcela priatelsky stuchnut do kolegu.
1.miesto o najkrajšieho birdz chalana vyhráva :@teal (nabudúce mi nekomoľ meno)( s počtom hlasov 10)
2.miesto @martin093 s počtom (hlasov 5 )
2.miesto @nicolascage (s počtom hlasov 5)
3.miesto @jaros (s počtom hlasov 4)
4.miesto @cccp s počtom hlasov 3
5.miesto @tomtoylc s počtom hlasov jeden
6. miesto všetci zucastneni :
@torpedo08
@christiano_301
@patejdl
@robinson a @1ggy
@samtord
@lukaso121
@fukaj
Vsetkym zúčastneným a výhercom gratujem k umiestneniu a želám pekný deň