už to nerieš zasa taký amatér som není, že by som to nevedel zmeniť, len ma to zaskočilo, že FF to originál nemá v sebe ako opera, ale aj tak najlepší prehliadač je FF inak pozri
podla mna maju prepracovanejsie weby @mayo@kosmiklove@djkenny@stephan a este x dalsich by som vedel povedat nie ze by sa mi neitkore pacili alebo nepacili ale su svojske
Osobne ma zaujali tiež @mayo@kosmiklove@freedomko a @mensrea.. Je ich ešte viac, len už si nespomínam ktoré všetky som popozerala, ale z tu spomínaných určite tie
xperiax, mne sa tvoja webka páči a s tými kostrami či čo to tam máš, náhodou, čiernomodrá kombinácia je dobrá... nemám rada agresívne farby, aké sú v mojej webke, mám rada takú bledomodrú, eh... s pozadím, kde sú keksíky... eh, s takým hore nadpisom, eh...
môžeš začať, @xperiax , už dávno som vyzývala áno, viem, že mi ju robil @tomas ale čo sa ti nepáči, veď keď klikneš na moje stavy, je to čierne na tmavomodrom pozadí, tvoja obľúbená kombinácia farieb, tak? je to pekné, a ťažko sa mi bude s tým lúčiť, keď mi spravíš webku ty
vdaka tomuto foru som sa rozhodla ze ma uz omrzeli margaretky a kedze ide jar, vsetko kvitne, vsade je plno farieb a radosti, tak je cela webka odteraz ladena do sedej
Za tu zmoze vazne tato diskusia!
btw....ako prefarbim aj tie bocne listy?....ale prosim vysvetlovat ako patrocnemu decku, do pocitacov sa nevyznam...
veľa ľudí tu má krásnu webku ja som za zelenú, žltú a modrú farbu a samozrejme jednoduchosť to sa mi fakt páči mnohokrát má aj @boxer161 super webku len teraz je taká sivá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a ja na svojej pracujem,ale asi ju nedokoncim nikdy ja ju chcem mat nakrajsiu
nie, len som v CSS nastavil, ale teraz hladam, kde sa dá vypnúť v prehliadači CSS aby som si to dal naspäť lebo script sa mi písať nechce
dala som si taký liek, čo tu vedľa mňa ležal ktovie, či bol pre mňa
s ním si môžeš rovno upravovať webku keď klikneš na chrobáka v pravom dolnom rohu
ak máš Safari, tak povoľ Developer mode
a zapni Web Inspector
opravené :p
Ale aj @zipper ... Wau
ja to dávno mám firebug, ale tak skúsim som operu či niečo také ponúka a ponúka síce som si ju rozladil, ale aj tak ju nepoužívam
čo je skoro to isté, len nemáš ten css digger
a @zipper sa mi tiež veľmi páči fakt zaujímavá
už to nerieš zasa taký amatér som není, že by som to nevedel zmeniť, len ma to zaskočilo, že FF to originál nemá v sebe ako opera, ale aj tak najlepší prehliadač je FF inak pozri
dúfam, že si pochopil
mne sa paci webka ktoru ma @mensrea @evenie (hadajte,kto to robil? )
@kosmiklove
to je tak čo som si narýchlo spomenul
@sasi2680 co na @darklady666 webke je take pekne ?
podla mna maju prepracovanejsie weby @mayo @kosmiklove @djkenny @stephan a este x dalsich by som vedel povedat nie ze by sa mi neitkore pacili alebo nepacili ale su svojske
a ďakujem aj za Mensrea
lebo ten design som robil tiež
@kosmiklove @freedomko Ďakujem ďakujem
Osobne ma zaujali tiež @mayo @kosmiklove @freedomko a @mensrea.. Je ich ešte viac, len už si nespomínam ktoré všetky som popozerala, ale z tu spomínaných určite tie
len červená na čiernom sa nečíta dobre, chcelo by to niečo svetlejšie
tá 18ročná? fííha, s ňou ma musíš zoznámiť .. a vy ma odkedy riešite spoločne ?
xperiax, mne sa tvoja webka páči a s tými kostrami či čo to tam máš, náhodou, čiernomodrá kombinácia je dobrá... nemám rada agresívne farby, aké sú v mojej webke, mám rada takú bledomodrú, eh... s pozadím, kde sú keksíky... eh, s takým hore nadpisom, eh...
Za tu zmoze vazne tato diskusia!
btw....ako prefarbim aj tie bocne listy?....ale prosim vysvetlovat ako patrocnemu decku, do pocitacov sa nevyznam...