hmm najkrajsie chvile ?niekedy s rodinou som zazila ,ale teraz uz ani nie ....mozno dovolenky v zahranici su pre mna neopakovatelne chvile .......aaa potom este neopakovatelna chvila bola ,ked som bola s clovekom ,ktoreho som milovala ......to sa mi navzdy vrylo do pamati ...aj ked sa to tak bolestne skoncilo ,ale aspon nieco
Rád spomínam keď som ako malý krpec, o ktorom si každý myslel že ani nevie čo je futbal, išiel hrať na školský turnaj proti deviatakom a zásluhou môjho krásneho gólu sme vyhrali 1:0 (vtedy som bol siedmak , bolo to na MDD a bol to krásny pocit A tie oslavy potom, no niečo krásne
Tých chvíľ je strašne veľa, neviem prečo ma napadla teraz práve táto
pre mňa, čo som ešte donedávna chcela byť MRS.actress , bol jeden z najkrajších pocitov, keď som stála na doskách, ktoré znamenajú svet v DAB v Nitre. Alebo keď som prvýkrát držala v náručí sesternicinho syna. Alebo vždy, keď som s priateľmi a dobre sa nasmejeme alebo porozprávame. Vždy, keď ma niečo zaujíma a niekto mi to vysvetlí a ja to pochopím Vždy, keď HO uvidím, obíjmem...A tiež, keď sa stretneme celá rodinka...Taká fajn domáca pohodka
kazde leto. den po rozdaní vysvecka ideme rozbalit stany,opekacka a nejdeme any spat celu noc behame volakde v dedine obcas pozeram pod tym stanom na hviezdy,ked zacina ranna rosa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Najviac si vážim pekné chvíle, ktoré som zažil s ľuďmi, ktorí ma majú naozaj radi.
Tých chvíľ je strašne veľa, neviem prečo ma napadla teraz práve táto