Ktoré obdobie vášho života bolo zatiaľ najlepšie?
Buď konkrétne v koľkých rokoch, alebo celé obdobie - napríklad na strednej škole, na vysokej škole
A čo sa vám vtedy páčilo, prečo akurát vtedy vám bolo najkrajšie
no spätne keď sa pozerám tak najradšej by som sa vrátila na gympel, lebo som bola decko a nemala som starosti ako sa uživiť a tak. ale viem, že mi vtedy bolo najhoršie a od 16 do 18 rokov mi bolo fakt napiču a nechcela by som sa už nikdy cítiť tak ako vtedy.
ale rovnako napiču mi bolo aj inokedy ešte
takže neviem, prvý semester na výške bol super.
minulé leto bolo celkom fajn.
keď som bola malinká a chodila som do škôlky tak to bolo dobré.
nemám žiadne dlhšie časové obobie, v ktorom by ma nestrašili existenčné krízy, takže asi nemám ani najšťastnejšie obdobie.
...asi nemám... stredná bola fajn... ale aj tam sa dalo nájsť veľa problémov ... človek to vidí inak a skôr si spomína na to dobré a hlavne pre to že bol mladý a mal život pred sebou (čo by chcel znova) ... no na strednej bolo veľké trápenie s učením... aj s kolektívom, ...ale bolo pár okamihov ktoré sa vtedy stali a rád na to spomínam. Na základnej bolo tiež super, určitý úsek... potom to bolo hrozné a bol som rád že som odišiel. ... Na vysokej prvý semester... čo ja viem...nič ťažké ...no aj keď tie skúšky neboli zas tak easy niektoré. Ale inak pohoda. ... Keby som si mal vybrať... tak asi keď som mal neviem kolko rokov ... ale určite to bolo na základnej ... a tie spomienky- v soboty cez týžden a cez letné prázdniny stále s najkamarátom, či už sme spolu hrali pc hru na jednom pc/ntb alebo sme boli vonku ... potom na zš so spolužiakmi a chalanmi čo sme spolu hrávali online Csko, mali klan, hrávali spolu, volali spolu po škole, v škole kreslili taktiky, vymýšlali... hrali futbal ráno... opisovali matiku ... no dalo by sa nájsť to pekné ... ale aj to nepekné ... nemám nič také čo by som povedal že toto je najlepší úsek života...
gympel...a zvlast 17.rok....lebo to bol posledny rok kedy som chlastal ako neplnolety a chutilo to najlepsie a zazil som paradne akcie,koncerty,festaky a proste tak... 17ka bola kult a mam na to obdobie paradne spomienky
prazdniny 2010, proste chodila som vonku kazdy jeden den, rozumela som si s kamaratkami, nikdy sme sa nenudili proste uplne skvele obdobie...ale samozrejme, tych dni kedy mi bolo uplne super bolo viac, ale nepovedala by som ze je to nejake obdobie
Teraz.
V minulosti bolo vzdy vsetko napicu. Teraz uz je to menej napicu a je tu sanca ze v buducnosti to bude dobre takze momentalne som najstastnejsi.
Tieto posledné tri roky sú určite ultratop
Mám sa vynikajúco, všetky plány sa mi plnia, robím si čo chcem... Proste je to fakt nádhera a verím, že to tak bude už do konca života
Posledne roky zs no a este casy ked som mala mozno 6 a menej ked sme sa strasne vela hravali vonku dost kreativne veci a nebolo to o porovnavani mobilov a "aku mam tam novu hru"
Zalezi z akeho uhla pohladu sa na to divam...
Stastie - detstvo
Zdravie - detstvo, ZS
Láska - ?? (hard to say)
Priatelstvo - stredná škola
Peniaze - teraz
Odvaha, energia - výška
popravde sa to neda povedat tak presne kedy, kazde obdobie zivota malo svoje plusy a minusy.
2. a 3. rocnik na vyske, cize koniec bakalara - ucenia uz bolo pomenej (alebo ja som si navykol na vysokoskolsky system?), o praci som este nechyroval, mal som paradoxne viac casu a menej starosti ako na gymku! s dievcatami to bolo ovela lepsie ako dnes-dalo sa s nimi posalit, a vztahy boli viac uprimnejsie, a boli sme dobra partia v skole, ale ako sme postupili na magistersky stupen, nejako vztahy ochladli, co som vobec nepochopil, proste ludia zacali byt vaznejsi, ze uz si treba hladat pracu, zakladat rodinu a pod. a pritom sa vysrali na seba navzajom. A dnes je to scasti na hovno, ale je to hlavne kvoli tomu, ze este stale kvasim v Prahe, z ktorej uz snad na jesen zmiznem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale rovnako napiču mi bolo aj inokedy ešte
takže neviem, prvý semester na výške bol super.
minulé leto bolo celkom fajn.
keď som bola malinká a chodila som do škôlky tak to bolo dobré.
nemám žiadne dlhšie časové obobie, v ktorom by ma nestrašili existenčné krízy, takže asi nemám ani najšťastnejšie obdobie.
a posledné roky na základnej boli fajn
V minulosti bolo vzdy vsetko napicu. Teraz uz je to menej napicu a je tu sanca ze v buducnosti to bude dobre takze momentalne som najstastnejsi.
Mám sa vynikajúco, všetky plány sa mi plnia, robím si čo chcem... Proste je to fakt nádhera a verím, že to tak bude už do konca života
Stastie - detstvo
Zdravie - detstvo, ZS
Láska - ?? (hard to say)
Priatelstvo - stredná škola
Peniaze - teraz
Odvaha, energia - výška
popravde sa to neda povedat tak presne kedy, kazde obdobie zivota malo svoje plusy a minusy.
to boli moje top obdobia