Pre mňa je najkrajší chlap na svete môj priateľ.. Nie preto, že ho šialene milujem, ale preto, že je to ideálne spojenie "drsného s roztomilým", ktoré som nikdy u nikoho iného nenašla..
3. hociktorý chlapec, ktorého uvidím na ulici, v buse, v divadle či hocikde inde a hneď sa doňho "zamilujem" a potom celý deň hučím do kamošky že "on bol úžasný! poďme za ním! ja ho chcéééém spoznať!"... a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
2. Gaspard Ulliel
3. Hayden Christensen
Ďalej neviem a je mi to úprimne úplne jedno.
2. .... vážne neviem
3. .... jeden herec, neviem ako sa volá
5. .... kamarát
2. Sukromnik
3. Joker bol
2.Chester Bennington
3. Oli sykes
2. Michael Scofield z Prison breaku
3. je súboj viacerých ako napr. Channing Tatum, Vin Diesel a ešte jeden černoch, u ktorého si nikdy nemôžem spomenúť na meno
Ale nie kvoli bradavkam nie
2) Johnny Depp
3) Kurt Cobain (a čo že je mŕtvy)
a žena táto:
8)
2. Paul Wasly, Ian Samerhalder
3.Chaning Tatum, Robert Pattinson
(netvrdím,že sú najkrajší, ale majú nejakú zvláštnu charizmu )
2.) Richard Kruspe, síce ma dávno prešli platonické lásky do chlapcov z kapiel ale keby ma o 20 rokov menej.... tak si ho vyhladám
3.) a nemôžem zabudnúť na moju najsilnejšiu platonickú lásku čo ma držala strašne dlho : Frankie Iero no mám slabosť na tochto krpca
2.
3.
2. Channing Tatum
3. Justin Timberlake
a mimo nej este evangeline lilly, reese whiterspoon a lisa stelly
1.
2.
3.
2. Samu Haber
3. hociktorý chlapec, ktorého uvidím na ulici, v buse, v divadle či hocikde inde a hneď sa doňho "zamilujem" a potom celý deň hučím do kamošky že "on bol úžasný! poďme za ním! ja ho chcéééém spoznať!"... a tak
1. tam patrí aj John Jackson♥
neviem tomu dať poradie. všetci sú tak narovnako a zaručene sa všetci zmestia do TOP 3!
asi Jared Leto? , Adam Gontier alebo.. neviem
filip
muž : Ian Somerhalder, a samozrejme môj chalan nemenovaný
2. všetky ženy
3. všetky ženy
ps 4. nájdu sa aj výnimky ktoré niesu pekné
...a potom taký Arnim Tutoburg-Weiss napr. ...
vtedy bol. teraz už nie je.
...Angelina Jolie
...Megan Fox ale to je asi Angelina v mladsom prevedení
...Jessica Alba
MUŽ!
...Eric Bana
...Will Smith
...Rafael Nadal Parera
č. 2
Číslo 3 zatiaľ nemám