no tak toto ma dostalo .. de je PRESOV??????? boossee sak to je 3 najväcsie mesto Slovenkaa ... tyy volee kazdy na presov sere dokanca este i Levoca tam je .. ale Presov nie
tak dal osm moje mesto ale ked bude v ziline postavene OC hrad a bude spojene s priorom mno tescom a prerobi sa vam tam namestie tak urite budem hlkasovat za zilinu ale zaitm nie
Ospravedlnujem sa vsetkym nadsenym Presovcanom.. ja.. som Zabudlaaaa.. boše ako som len mohla..
a bolo tam malo koloniek.. povodne som napisala aj Komarno, Bardejov, Piestany.. ale dako nevydalo... pardooon
Žilina predsa. Dve námestia položené akoby na stupňoch mesta. Spojené veľkolepým schodiskom dotvárajúcim kolorit mesta. Fontány, parky, obchody a umne schované romantické kaviarne do ktorých je radosť vojsť.
Mesto postavené priamo pri najväčšej čisto slovenskej rieke Váh, ktorá nám zabezpečuje časť životodarnej elektriny.
@misho777 - neurážaj Luník IX - svojho času to bolo jedno z najluxusnejších sídlisk no prišli tam nesprávny obyvatelia a urobili z toho jedno veľké smetisko!!!!
Piešťany! je tu všetko čo by som mohla chcieť ale aj trnava je celkom pekna...hlavne centrum. blava je len velka dedina, kosice sa mi prilis nepacia...pardon, ale co uz so mnou.
a presov kde?! niekedy je lepsie dat menej, ako viac. mohly sa tu dat len krajske mesta. no zahlasujem ako zahlasujem, aj ked som tam bol len par krat ale aby sa nepovedalo inac bi som dal PRESOV
hm takze ked napisem koment, a az potom dam hlas, tak ho neprida @55 preto si nehlasoval lebo nejak mi neukazuje co si dal za mesto ako neviem preco by mal dakto davat mesto v ktorom bol dva -tri razy. zadalsie su tu aj lokalpatrioti a ty urcite nedaju ine mesto ako svoje. inac sa mi zda divne, ze clovek ktory ma na webke ze"Najoblúbenejšie mesto sveta: Bratislava " da bansku stiavnicu ja by som dal prahu , ale ta v ponuke nieje, kedze sa jedna len o slovenske mesta ( aj ked ich vyber.. )
prosim vás antibratislavčania, len jedna vec v dvoch možnostiach:
- buď, keď sa vám tu nepáči CHOĎTE PROSÍM DO PIČI, nikto vás tu nechce, ďakujem ya pochopenie
- alebo, ak tu nežijete a aj tak nadávate tak DRŽTE PIČU, lebo naozaj nikto sa tu nepýta na najškaredšie mesto, ani mesto ktoré nemáte radi.
nikto neni zvedavý na vašu zakomplexovanú potrebu zaspamovať každú debatu o slovensku, o mestách, o ľuďoch, o zvieratách, vašími drbnutými rečami o Bratislave. rovnako tak ja by som mohol hubovať na mesto z ktorého pochádzate vy, lebo na každom jednom sa dá nájsť niečo zlé. ale nerobím to. prečo? jednoducho som spokojný tam kde som a nepotrebujem riešiť nikoho iného - to znamená hodnota komplexov menejcennosti v tele sa rovná nula bodov.
inak sa mi páči ešte Banská Štiavnica, Bardejov a pre svoju polohu Martin a Žilina
@matii Bratislava ze je velka dedina? a co su podla teba potom ostatne mesta na SR?? ja narozdiel od teba (a samozrejme aj od inych) nemam taky strasny komplex z mesta v ktorom byvam takze si myslim ze su na Slovensku aj ine pekne mesta, dokazem to uznat... no ak je Bratislava velka dedina tak si vacsina miest nezasluzi ani status "dedina"... lebo ak by si sa na to dokazala pozriet objektive tak musis ty aj vsetci ostatni uznat ze Bratislava je jedine mesto v SR schopne statut hlavneho mesta uniest.. a ak stale budes tvrdit ze hlavne mesto Slovenska- nech uz by bolo akekolvek je dedina nie si ani len spravna Slovenka.
No, neviem či práve toto je ten správny spôsob na vyhováranie niekomu jeho konania ...
Napríklad ja osobne nepotrebujem riešiť to, že sa niekomu nepáči moje rodné mesto/rodný kraj/hocičo posielaním niekoho do **** ...... A Bratislava mi naozaj nie úplne sedí a neviem, či je to ten ´´zakomplexovanejší´´ z týchto dvoch postojov
ten prispevok @60 som jaksi nepochopil, ci je to myslene ako tu v tejto ankete alebo v meste...neviem. lebo tu v akete som si nevsimol nikde nejake nadavki alebo co. tak sa mi zda ta reakcia za neprimeranu(hystericku?) ako nic v zlom. len viem ze sa tu riesi preco tam niesu aj ine ,vecsia mesta ako je napr.PRESOV a mne je jedno ci je dakto z BA alebo ZA alebo BB alebo MI alebo TV...to je uplne jedno si myslim.
@56 pretoze mam rad bratislavu, nemusim si mysliet aj ze to je najkrajsie mesto slovenska. bol som uz v ovela krajsich mestach, v prahe, viedni, parizi, barcelone, ale aj tak mam najradsej bratislavu.
krajsia sa mi zda banska stiavnica - objektivne, to sa neda popriet. je to krasne historicke mesto uprostred peknej prirody, navyse nie je tak zasiahnute komunisticku vystavbou
bardejov podobne, to namestie je nadherne, renesancne domy a radnica, aj bardejovske kupele
@68 hej chapem. ale ta banska stiavnica nebola myslnea ze ty to mas tak, ale dakto tu mal ze BS a ma v profile BA.
inac pekne si to teraz napisal. mas pravdu.
@68 a vies, jak to stale dopadne ked take temy su dakde lebo to vzdi skonci hadkamy a ked mne sa napriklad paci BA a nejake mesto na vychode,..chapes?!.... uz je rozpor..ale tak mne sa paci napriklad aj BB. myslim to ako priklad teraz. no BB sa mi paci to je pravda ja skor tie vecsie mesta tak asi preto nie BS. tak od tych 45-50 000 a vysie obyvatelou.
Ze kosice do pi*e .ako mojsej ta ja rad byvam na peresi ta vo vanilkovej torte mam dva egresi ta dufam ze ma ma kazdy rad ta ked si puknem je okol mna smrad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
a bolo tam malo koloniek.. povodne som napisala aj Komarno, Bardejov, Piestany.. ale dako nevydalo... pardooon
studujem tu skoro 7 rokov ale nikdy som na to neprisiel
Mesto postavené priamo pri najväčšej čisto slovenskej rieke Váh, ktorá nám zabezpečuje časť životodarnej elektriny.
Teba fakt ešte nikdy nenapadlo, že keď sa budeš kúsok kľudniť a tie svoje vulgárne výplody si necháš pre seba tak budeš vyzerať trocha menej vymetene?
Možno by to stálo za skúšku
Trnavu a Žilinu si pamätám len veľmi matne, ale tiež neboli na zahodenie
bardejov tu naozaj chyba, tiez kremnica
Co je na tom keď si zahlasujeme za svoje mesto?Tak sa nám najviac páči to v ktorom žijeme...neviem čo ti tu je trápne zas
@55 preto si nehlasoval lebo nejak mi neukazuje co si dal za mesto ako neviem preco by mal dakto davat mesto v ktorom bol dva -tri razy. zadalsie su tu aj lokalpatrioti a ty urcite nedaju ine mesto ako svoje. inac sa mi zda divne, ze clovek ktory ma na webke ze"Najoblúbenejšie mesto sveta: Bratislava " da bansku stiavnicu ja by som dal prahu , ale ta v ponuke nieje, kedze sa jedna len o slovenske mesta ( aj ked ich vyber.. )
- buď, keď sa vám tu nepáči CHOĎTE PROSÍM DO PIČI, nikto vás tu nechce, ďakujem ya pochopenie
- alebo, ak tu nežijete a aj tak nadávate tak DRŽTE PIČU, lebo naozaj nikto sa tu nepýta na najškaredšie mesto, ani mesto ktoré nemáte radi.
nikto neni zvedavý na vašu zakomplexovanú potrebu zaspamovať každú debatu o slovensku, o mestách, o ľuďoch, o zvieratách, vašími drbnutými rečami o Bratislave. rovnako tak ja by som mohol hubovať na mesto z ktorého pochádzate vy, lebo na každom jednom sa dá nájsť niečo zlé. ale nerobím to. prečo? jednoducho som spokojný tam kde som a nepotrebujem riešiť nikoho iného - to znamená hodnota komplexov menejcennosti v tele sa rovná nula bodov.
inak sa mi páči ešte Banská Štiavnica, Bardejov a pre svoju polohu Martin a Žilina
k teme, jj aj banska stiavnica je fajn
No, neviem či práve toto je ten správny spôsob na vyhováranie niekomu jeho konania ...
Napríklad ja osobne nepotrebujem riešiť to, že sa niekomu nepáči moje rodné mesto/rodný kraj/hocičo posielaním niekoho do **** ...... A Bratislava mi naozaj nie úplne sedí a neviem, či je to ten ´´zakomplexovanejší´´ z týchto dvoch postojov
Myslím, že na riešení rôznych vecí ako doprava, či stavanie obytných domov je vidieť ako Bratislava naozaj uniesla ten štatút hlavného mesta ...
krajsia sa mi zda banska stiavnica - objektivne, to sa neda popriet. je to krasne historicke mesto uprostred peknej prirody, navyse nie je tak zasiahnute komunisticku vystavbou
bardejov podobne, to namestie je nadherne, renesancne domy a radnica, aj bardejovske kupele
inac pekne si to teraz napisal. mas pravdu.