conversy sú vždy skoro tej istej ceny, rozdiely sú max. 10€, pokiaľ nájdeš niečo veľmi lacné tak s veľkou pravdepodobnosťou to bude fake. veď si pozri porovnávanie cien niekde na heureke alebo čo.
alebo ja ti predám moje oranžové vysoké, č. 39, nosila som ich veľmi málo lebo mi nesedia na nohu :-S
A predtým, než tu začne niekto mileť pičoviny o kvalite... Firma Dunlop existovala už v časoch, keď vaše prababky srali do plienok. A na to, aby ste vyzerali viac punky, grungy, whatever-y, nepotrebujete boty za 60 euro. Peace.
@1 neni pravda, na ebayi sa raz za cas da vycekovat brutalna cena a 100% to fejky nie su.. mala som odtial dvakrat za 15€.. ale treba fakt velmi hladat a cakat a tak no.
pripadne votocvohoz.cz , casto niekto predava aj uplne nove
@sisusa221 V pohode. Ja len, že skutočná cena tých botičiek je niekde na 10 eurách, zvyšok je marža za značku. No ak ti to za tie peniaze stojí, go for it. Sám mám doma 3 Conversy, no naposledy som si kúpil Dunlop's a kvalitou sú na tom rovnako.
conversy som si kupil prvy aj posledny krat,myslel som že za tu cenu aj niečo vydržia ale žačali sa rozpadavat po 3 mesiacoch normálneho nosenia a čo som čital na nete dost vela ludi ma s nimi rovnaku skusenost,ako už bolo povedane je to predraženy šmejd čo ma hodnutu maximalne tych 10e
Ja mám tmavomodré conversy za 4ečka plus 4ečka dovoz .. z nejakej internetovej stránky. Bohužiaľ neviem jej názov... obiednával to môj brat .. :happy: ... Pokúsim sa zistiť názov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
alebo ja ti predám moje oranžové vysoké, č. 39, nosila som ich veľmi málo lebo mi nesedia na nohu :-S
» damska-obuv.heureka.sk/dunlop-damske-c...
» damska-obuv.heureka.sk/dunlop-canvas-l...
A ak ti ide výlučne o tú snobskú nášivku s hviezdičkou, tak tú si môžeš kúpiť samostatne a prišiť si ju.
pripadne votocvohoz.cz , casto niekto predava aj uplne nove