Pre mňa to bol tento rok jednoznačne album Coldplay- Viva La Vida Or Death And All His Friends.
U mňa bol dlhoočakávaný a priniesol niečo nové, nie tak typické pre ich tvorbu a každá jedna pieseň sa mi páči. A hlavne, psychicky mi pomáhali pri rannej ceste na brigádu celé leto
Coldplay- Viva La Vida Or Death And All His Friends
Keane – Perfect Symmetry
Nocadeň - Ikony
Knechtová - Zodiak
... je toho dosť, a teraz si mám vybrať naj?
Folie à Deux ale to bude asi tym ze fall out boy je moja oblubena skupina ale nie vazne je ten album super vsetky pesnicky sa mi v nom pacia co sa mi nestava casto, lebo neni tak vela pesniciek ktore maju dokonaly text aj hudbu, a v tomto albume maju vsetky aspon teda podla mna +Patrickov hlas je bozsky
Zuzana Smatanová LIVE 2008 , vyšlo aj DVD aj CD, odporúčam obe.. možno ma niekto vysmeje, ale to je môj album roka a etšte Desmod 98/08 Ten je tiež FAJN
pre mňa asi tiež tá metallica, lebo tento rok mi to prišlo pomerne neúrodné...ale ešte Motörizer od Motörhead je skvelý a aj nový Slipknot u mňa zabodoval...
Metallica - Death Magnetic
Blaze Bayley - Man Who would not die
AC/DC - Blac Ice
Evergrey - Torn
Warrel Dane - Praises To The War Machine
...to len co ma teraz napadlo ...a preco?...lebo su to zasrane dobre albumy
Soulfly - Conquer
Six Feet Under - Death Rituals
Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire
Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder
Cavalera Conspiracy - Inflikted
Exodus - Let There Be Blood
Trivium - Shogun
Pre mna Fleet Foxes - Fleet Foxes... konecne nieco originalne a netuctove (podla mna)
mna Coldplay dost sklamali... podla mna sa na predosle albumy nechyta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
U mňa bol dlhoočakávaný a priniesol niečo nové, nie tak typické pre ich tvorbu a každá jedna pieseň sa mi páči. A hlavne, psychicky mi pomáhali pri rannej ceste na brigádu celé leto
black ice od AC/DC
a ako vidím, Coldplay mali úspech tento rok
Keane – Perfect Symmetry
Nocadeň - Ikony
Knechtová - Zodiak
... je toho dosť, a teraz si mám vybrať naj?
Okrem toho Bloc Party - Intimacy a Oasis - Dig Out Your Soul. Ale no.1 u mňa zostáva Io.
Blaze Bayley - Man Who would not die
AC/DC - Blac Ice
Evergrey - Torn
Warrel Dane - Praises To The War Machine
...to len co ma teraz napadlo ...a preco?...lebo su to zasrane dobre albumy
Six Feet Under - Death Rituals
Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire
Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder
Cavalera Conspiracy - Inflikted
Exodus - Let There Be Blood
Trivium - Shogun
mna Coldplay dost sklamali... podla mna sa na predosle albumy nechyta...