@chevro vohou, pozor, Noisia su veelmi dobri Dji tak isto ich hudba je vysoko na urovni, maju jeden z najpreciznejsich zvukov v ramci elektronickej hudby (su multizanrovi, ale ide hlavne o dubstep a dnb, ale najde sa tam aj ine)... a B-complex (aj ked ho ja osobne nemusim) je tiez velmi dobry Dj a ako producent ma tiez dost dobry zvuk...
@delpurr ale šak hej, ja nevravím že nie Ja len že proste tie tri mená každý použije Na Noisii si ja fičím, dva krát som na nich aj bol a B-Complexa ja ako DJa nemusím vôbec (nevravím že je zlý) a ako producent podľa mňa v poslednej dobe dáko zaspal.. ale má dosť kvalitných vecí
@chevro hej, b-complex teraz v produkcii polavil - vystupil na vrchol prilis rychlo. Ale predpokladam, ze v najblizsej dobe by mohol opat cosi dat von. Aj ked jeho produkciu naozaj nemusim.
Skor som cakal okrem Skirllexa a B-complexa aj Dj Fresha, alebo Pendulum Noisia nie je az tak casto spominana...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Paťo ružové okuliare Vrbovský vravel že je najlepší tak asi bude ....
A čo tam robí Guetta ??
a @ravn5 , úžasný názor, môžeš byť na seba hrdý ^^
ale ten obrazok je ppci
Skor som cakal okrem Skirllexa a B-complexa aj Dj Fresha, alebo Pendulum Noisia nie je az tak casto spominana...