@chlorofyl ano si kral zemegule, uznavam ta, kde si, nech mozem dojst pred teba a poklonit sa ti? Vybral som tych najznamejsich, co vacsina pozna, hudobny sluch mam, to neznamena, ze nepocuvam inych teraz, ale len tychto
@dannyd14 pridi pofajcit na to snad budes dobry. sak tak to aj vyzera ked vyberes tych co poznaju vsetci. lebo masa a "pop" je presne to co urobilo z elektroniky neznesitelny typ hudby.
DJ Khaled hoci som od neho nepočuj žiadny song, no je to smiešny trubiroh. Ináč tieto elektronické bazmeky som prestal počúvať rok dozadu takže žiadneho iného DJ-a nepoznám
no, samotný DJ-ing je iba miešanie stôp a dá sa považovať iba za zábavné vystupenia s úlohou pobaviť davy ľudí v klube alebo na nejakej akcii ...
čiže tu by som radšej tradičných Djov neriešil, zameriam sa na DJ - producentov ... ktorí sa hlavne zameriavajú na svoju vlastnú tvorbu z ktorým som za posledné roky technikou, nápaditosťou a energiou označil za najlepších Madeona (čo je chalan z Francúzska - vlastným menom Hugo Leclercq) a Roba Swirea (čo je bývalý frontman skupiny Pendulum ktorý sa zameral na projekt Knife Party) ... tak títo dvaja páni sú u mňa na DJ - producentskej úrovni hudobne najvyššie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
čiže tu by som radšej tradičných Djov neriešil, zameriam sa na DJ - producentov ... ktorí sa hlavne zameriavajú na svoju vlastnú tvorbu z ktorým som za posledné roky technikou, nápaditosťou a energiou označil za najlepších Madeona (čo je chalan z Francúzska - vlastným menom Hugo Leclercq) a Roba Swirea (čo je bývalý frontman skupiny Pendulum ktorý sa zameral na projekt Knife Party) ... tak títo dvaja páni sú u mňa na DJ - producentskej úrovni hudobne najvyššie