Cha I am legend vedie...ked ten je naj=D...ale lutujem Seven Pounds...ten je kráásny halo=DD...aj Hitch,Hancock súú super=Da The Pursuit of happyness je od toho istéého režiséra ako sedem životou...=D
no tomu ver..a ja som to ešte k tomu pozerala s kamaratom..tak som si stale len hovorila neplač neplač..a potom ked sa ona stretla s tým čo bol predtým slepý a dostal nové oči..tak vtedy som už musela...krásny film
@lovelygirl : ja som to kukala v kine takže bolo blbéé revat ale aj tak...a doma už potoky hlavne ako sa zabííjal...a teraz som kukala traileri ach božéé=D
Danny the Dog,I Am Legend,Million Dollar Baby,The Shawshank Redemption,The Green Mile,Requiem for a Dream,Se7en,Lord of War toto su filmy ktore osobne doporucujem a z noviniek len The Dark Knight,The Hangover
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no tomu ver..a ja som to ešte k tomu pozerala s kamaratom..tak som si stale len hovorila neplač neplač..a potom ked sa ona stretla s tým čo bol predtým slepý a dostal nové oči..tak vtedy som už musela...krásny film